Gå til innhold

2peewee

Medlemmer
  • Innlegg

    608
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 2peewee

  1. Hei,

     

    Begynner å bli litt trangt om plassen her på hardisken min, i tilegg så begynner jeg å bli redd for å miste en del viktig data (Bilder, musikk osv)

     

    Vurderer derfor å gå til innkjøp av to Samsung SpinPoint F1 HD103UJ - harddisk - 1 TB - SATA-300 og sette opp i et raid 1 oppsett.

     

    Lurer derfor på om http://www.ps.no/ArtDtl.aspx?i=134712&model= er ein grei disk å kjøpe.

    Noen som vett noe om den serien. Holder de lenge, er de rolige og ikke minst finnes det noen bedre og billigere.

     

    Ser også foresten på

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=337501

     

    Hvilken vil folk anbefale?

     

    Beklager hvis det finnes flere slike tema.

    2peewee

  2. Går det ann å få någen eksempler på någen gode 2.5 hardisker som ike trenger strøm fra annen ledning en usb kabelen. Har litt lyst til å se på någen alternativer her og. Viss ikke kan det ver jeg kaster meg på det tilbudet og kjøper den lacie disken.

     

    ser den fikk greie test resultater på hardware.no sine test sider og. så kan jo ikke ver et veldig domt kjøp. Men er ennå litt domt at jeg må dra med meg to ladere rondt. ein til pc`en og ein til hardisken :(

  3. Ser jo ikke dom ut. At den er varm gjør vel forsvod ikke så masse så lenger den holder og ikk blir ødelagt. skal jo stå fint på et skrivebord.

     

    Dette er kanskje et veldig domt spørsmål, men må alle hardisker har koblet til strøm for å funke? ser at du må ha med deg ein egen ledning til strøm på hardisken.

  4. Hei, jeg har tenkt å invistere i ein ekstern harddisk. Hardisken på den bærbare pc`en begynner å bli for liten. så tenkte det kunne vert kjekt med ein ekstern harddisk.

     

    Men jeg trenger tips. Hvilken ekstern harddisk er best? og ka karbinett skal jeg ha til?

     

    Har lyst på god overføringshastighet, ein så bråker lite og ein så helst holder ein stund. Har hørt mange klaget på at hardiskene ofte tar kvelden. men dette var heilt i begynnelsen. regner med de har klart å fikse dette problemet nå.

     

    Hadde tenkt at den skulle vere fra 200-300Gigabyte. Ønsker helst å kjøpe fra komplett eller psdata men tar imot andre forslag og :)

     

    takker for hjelpen :)

    2peewee

  5. Tror topic seier det mest. Men eg får ikke komme inn på D: partisjonene min på hardisken. Er utilgjengenlig står det. så lurer på om det finnes et program som kjekker hva som er feil, og om det eventuelt er feil på hardisken min. alt annet funker bra, men kommer som sagt ikke inn på D: partisjonen.

     

    Finnes det någe eg kan gjør får å fiksa dette eller må eg bita i det sura eple og kjøpa ny harddisk ?

  6. det som er greitt med GF6600Go kortet, er at det er utbyttbar. altså MXM utgave. Så om du vill og finner tak i 6800 kort eller 7800 Go kort så kan du bytte om du vill.

    ikke får å fyre mer opp i diskusjonen her. Men når du leser det du skriver der, så høres det veldig enkelt ut. Og någen som kanskje ikke har så peiling kan forstå det slikt som at det er akkurat like enkelt så å skifte grafikk kort i en bærbar som i ein stasjonær. Så du bør kanskje ta med ka du risikere viss du skifter, og at det faktisk ikke er så veldig enkelt.

  7. Bruker dette kortet selv, og etter litt drivertrøbbel (IKKE BRUKE OMEGADRIVER PÅ DETTE - DET LIGGER EGEN MOBILITYDRIVER PÅ WWW.ATI.COM), er jeg kjempefornøyd. Spiller bf2 i 1024x768 med detaljer på high, og hl2 i 1280x800 (native for skjermen) også med detaljer på high.

    I cs:source ligger jeg på rett over 100fps med 1280x800 oppløsning.

     

    Anbefales!

    Hei, jeg også har litt driver problemer med dette korte, og føleg jeg ikke får ut alt korte er godt for. Kunne du gitt direkte linken til den driveren du prater om, får jeg såg litt rundt på siden og finner ikke den du snakker om.

     

    Unnskyld viss jeg sporer av emnet nå.

  8. Hei, jeg har tenkt å gå til innkjøp av et nytt batteri og ny mus til min bærbare datamaskin.

     

    Jeg har vert inne på psdata og sett på deres 8cells batteri til acer, og syntes det ser greit ut.

    Det jeg lurer på er hvilken mus jeg skal kjøpe, hadde vert fint med ei bluetooth mus, slik jeg slipper kabler. Så vett någen her om någen gode bluetooth muser som de kan anbefale? helst fra psdata, viss dere velger å anbefale fra ein aen nettbutikk bør de også ha batteri til acer travelmate 8101, for jeg gidder ikke betale frakt for hver av komponentene.

     

    Takk for hjelpen :)

    Peewee

  9. Kan ikke se at komplett har disse på tilbud denne uka, men Netshop har dei derimot

    på tilbud denne uka : http://www.netshop.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=7410

    175,- (Ord 275,-) er et tilbud jeg heller ville slått til på :)

    Verbatim har alltid hatt en jevn god kvalitet i mine øyne, og kjøper ikke annet

    selv, men har hørt at verbatim begynner å svikte også til tider nå, så nå aner jeg

    ikke om vi kan stole på noen lenger :(

    Vil bare legge til at det du linker til er dvd- plater mens de jeg snakte om var dvd+ :)

  10. fikk samme så deg i 3dmark05, så da ligger vi jo ganske likt ann. Men hardware.no fikk jo 2200 poeng i 3dmark05.

    Det var på en annen pc, ikke asus a6v. Det var acer travelmate 8101 wlmi tror jeg. Omtrent samme specs, men 64 MB mer på grafikkortet. Skjønner ikke hva som gjør at det skiller SÅ mye (1000 poeng), den aceren har t.o.m lavere cpu hastighet!

    Vett, og det er akkurat den pc`en jeg har. Acer travelmate 8101. Syntes derfor der var rart at jeg fikk så lite, og og skille mellom 64 og 128 er vell ikke så stort?

     

    Men men, får vel bare teste någe andre drivere og se. Ser at alle som har bestilt asus a6v er strålende fornøyd :) Det er bra.

  11. Takker for den mJ_Msv :)

    Jeg bare leste i eit blad i dag og der såg jeg forksjellige varer som skulle vere på tilbud eller i alle fall "billige" på komplett.no, så kom jeg over disse. Og når jeg regnte ut at hver plate koster 6kr så er jo det ganske bra. Men må sei at det tilbudet du snakker om virker ennå bedre :)

     

    Jeg vett at verbatim pleier å ha ganske gode plater og jeg pleier alltid kjøpe Verbatim plater eller TY plater. Men har som deg hørt at någen kan variera litt. så lurte på om någen visste media koden på de og om de faktisk er Topp kvalitet :)

  12. Hei, ser at komplett har tilbud på sine Verbatim 16x DVD+R 4,7GB (Metal AZO) 50-pack Cake Box. Prisen er nå 295kr. Det vil si at hver plate koster ca 6kr. Någe som jeg syntes er ganske rimelig.

     

    Men er det någen som har testet AKKURAT disse platene, og kan sei någe om kvaliteten? SKal bruke de på ein BenQ DW 1620 Bruker.

     

    Takker for hjelpen :)

  13. har kjørt 3dmark 05 på den i maks oppløsning, men glemte å ta bilde, der fikk jeg ikke mer enn en 1200 poeng el no. men 3dmark o3, imponerte meg.. det er en knall pc, kan anbefale den sterkt.

    fikk samme så deg i 3dmark05, så da ligger vi jo ganske likt ann. Men hardware.no fikk jo 2200 poeng i 3dmark05.

  14. Gratulere så masse med ny pc.

     

    Har du testa med 3dmark05 også? Jeg har ein Acer travelmate 8101 med x700 128mb og jeg får mye dårligare score enn deg, så lurte litt på hvilke skjermdrivere du bruker.

     

    Høres ut som ein heilt genial pc du har fått deg, med tanke på ytelse og støy :)

×
×
  • Opprett ny...