Jump to content

Fløtepudding

Medlemmer
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Norske guild skulle kalt seg noe Norsk. Som feks, Sønner av Norge, Odins Døtre eller Ragnarok eller Tor med Hammaren eller Knyttnevene eller noe. You get the drill. Er det lov å kalle guildet sitt noe på norsk? Jeg har ikke peiling. For å slippe alle som chatter på tysk, italiensk, fransk? Utrolig at Dildo ble forbudt. Med så mange lekre modeller det er i GW, fatter jeg ingenting. Men men.
 2. Skal merke meg det. Jeg har bestilt spillet, det så veldig kjekt ut, det kommer nok imorgen eller etpar dager. Jeg har lest litt om det og tror jeg satser på å finne en norsk gjeng. Skjønner godt at dere er leie av alle tyskerene og froskespiserene, de babler jo helt vilt online. Men først blir det vel RPG delen jeg får spille igjennom. Jeg gleder meg, det høres bra ut. Jeg tror jeg lager meg en munk/ranger med kjæledyr Jeg leste at de som vinner har mange healere! Så mulig jeg satser på det jeg. Mulig dere ser meg om etpar uker. Håper spillet varer lenge!
 3. Best? hmm: Faktisk synes jeg 3DRealms er enormt bra, selv om de er vanvittig treige med å få jobben gjort. Men nå har de etpar spill på gang som jeg tror vil komme ut neste år, DNF og Prey. Men jeg vil jo spille, så de som får jobben gjort og leverer produktene, er VALVE og RAVEN, ser fram til Quake4. Og jeg liker også Bethesda, de er kompromissløse,så jeg ser fram til OBLIVION, etterfølgeren til Morrowind. Regner med det blir tunge saker, sikkert best i genren, men sikkert forferdelig å kjøre. Har ny data nå, så... Men det er vanskelig å kåre noen, siden så mange gjør si greie det beste de kan. Mulig jeg digger Codemasters og ID mest. Men det er så mange, og alle gjør si greie. Og BIOWARE er vanvittig bra. Lucas arts produsere bare vettu vel. De er jo starwars. Men ok.
 4. Ja jøss, dette ser jo extremt bra ut, og denne Mega Texture teknologien til ID setter sikkert en stopper for alt gnålet om at DOOM3 motoren ikke greier store utendørs områder. Gleder meg!
 5. Jeg har ikke funnet GOTY i noen av stavangers sjapper, verken EL-kjøp eller OBS eller pissworld har den. Vært i sikkert fem sjapper. De har så sløvt utvalg, det er ikke til å tro. Må vel bestille online. Fra min erfaring: Installer alt på en gang. Alltid. Det har alltid vært best, jeg har spilt PC spill i ti år. Så lenge du har den nyeste versjonen, kan du alltids slette den eldre. Aldri omvendt. Omtrent som med DirectX... Det blir jo alltid problemer, men dess eldre dess verre...desverre...Alt på en gang er greia. (Herregud...så nettop at denne tråden er steinalder. Beklager. )
 6. Gammalt spill, ti år? Finner nesten ikke nye spill i butikkene lenger. Her i stavanger...gikk på Spaceworld... Hør: I fjor kjøpte jeg 3 spill for 100 kroner på kjøpesenteret. Et av di var "Gore", gammalt tysk FPS fra 90 eller noe. (morsomnt!) Så hør: Jeg så samma spillet på Spaceworld stavanger til 399 kroner, og i en hard-plastikk eske. Sånn at det var sikra. Ja, jeg er helt ærlig, jeg så det for tre dager siden. Kikket på coveret, og det stemte. Utrolig..... Erre jo ikke verdt 33 kroner? Det er jo er bra spill, gammal greie og morsomt, men herreguuud... Jeg forventer jo NYE ting på Spaceworld. Ja, jeg gjorde vel det *klasp) for leeeeenge siden......
 7. Det kommer an på mange ting. Min maskin er gammel, XP 1900. Men GFX kortet er nytt (geforce 6800 256 MB RAM) Resultat: 40 fps på 1024 på high, og 38.5 på 1600x. Det betyr jo at GPU'en min er flaskehalsen. Hight eller medium betyr ingenting på et 256 mb. kort. Altså: low=64mb ram,- medium=128 og high=256. Det nytter ikke å overstyre dette, med mindre du VIL ha hakking. Sånt er det bare, sånt ble det kodet. Dette var GFX ram. Selve spillet går greit med 512 mb ram på OS ram hos meg. Mulig det går fortere med 1 gb ram på OS, men tviler på det gjør så mye. (Jeg spiller faktisk på win98 enda, fordi jeg spiller mange eldre spill. Og DOOM3 går fint på Win98. Med en mindre HEX fix....
 8. Det kommer an på hvor mye ram GFX kortet ditt har. Du bør stille inn på det maskinene din greier, dvs: 64 low, 128 medium, 256 high og 512 mb ultra. Det er grafikk-kortet. Dataen din bør være minst 2 ghz. Det som hjelper mest, er å skru av skygger. Det gjør du i "system options" inne i spillet. Det er dumt hvis det går tregt, men du er ikke alene. Måtter ha nytt grafikk-kort selv. DOOM3 er siste nye, det mest avanserte når det gjelder grafikk. Det fins ingen snarveier, det koster penger. Sånt er det bare. Tungt og dyrt.
 9. Hvis noen på død og liv vil skyte inn i beksvarte mørket og synes det er mer skummelt, ok. Men ærlig talt, jeg synes faktisk lommelykt på våpna forbedret spillet. Det er jo snakk om visuelle ting, og jeg har lyst til å se trynet på hva jeg dreper. Det var mye kulere å se hodet bli blåst av med lys på våpenet. Fikk gira igang hos meg iallefall. Ser...Grunnen til at DOOM3 er så beksvart innimellom, er faktisk ikke for å gjøre det mer skummelt, men fordi at Carmack fant ut at det ble for mye "rendring" på en gang, og det betyr lave rammer i sekundet. Merk at når du både skyter og lyser, da detter FPS som fluer. Med alle de avanserte skyggene og greier, så fant han en logisk begrensning. Gjør det svart! Det er derfor DOOM3 har disse fullstendig svarte partiene. Når det er sagt, synes jeg det gir spillet en "UR" karakter, en slags primitiv stemning på samme tid som man er helt gira fordi det er så utrolig intenst på grunn av alle effektene. Det er jo ingen tvil om at DOOM3 flytter standaren når det gjelder det visuelle. Det hugger og det river, men det er noen smarte "backdraws" in there. Tror jeg. Når Quake4 kommer med DOOM3 motoren, får vi se om det går glatt med mer lys. Fordi DOOM3 går tregt som faaaan med masse lys. Mangelen på lys er faktisk et programmerings-kompromiss. Er du mørkeredd? Ja da har Carmack fått det akkurat som han ville To fluer i ett smekk.... Muhahhahhahhahaahahaaaa!!!!
 10. Siden du valgte å være TYV, kan du bare ha det så godt. Tyver er faens dritt. Det er jo bare et spill, men DU velger. Så der har du det.
 11. Du kan jo gjøre hva du vil. Bare gå til konsollen og skriv hvilken styrke du vil ha. player->additem.........du finner kodene overalt online. Go google: morrowind cheats.
 12. Det er vanskeligere å spille en magiker, fordi det er mer å holde styr på av magiske ting. Ellers er det likt, fordi det er balansert. I et godt rollespill kan man både være GOD og OND, spiller ingen rolle. I begge tilfellene kan man "vinne". Man skal kunne drepe ALLE, eller være SNILL med alt/alle. Poenget er at man gjør det man VIL der og da, altså GØY. Spille et spill man digger. Samma faen. DET er rollespill.
 13. Noen ganger er det bra å si SANNHETEN. Sånt er det bare. Et spill er et spill.
 14. Jeg har aldri brydd meg med detaljer, som "encantments" fordi jeg har en rolle som en fighter. Det er mange andre ting som du ikke trenger tenke på. Bare gjør det du vil. Det er forresten billig å få andre til å "enchante" våpna dine i MW. Det spørs hvor mye poeng du har brukt på nettop det. Men du kan bruke pengene dine på det også. Betal en trener, så får du det du vil.
 15. Rollespill. Man spiller det man vil være. Det er det som spiller en rolle. Hva VIL du være? Vet du ikke det, så kan du bare ha det så godt.
×
×
 • Create New...