Gå til innhold

Kanetheheatsink

Medlemmer
  • Innlegg

    1 497
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kanetheheatsink

  1. Må bare legge til en liten kommentar når alle sier de syntes FEAR er skummelt. Spilt det selv også, og er ikke akkurat noe familiespill, men likevel, virker som FEAR er laget så man skal skvette mye, og få små "sjokk".

    Syntes aldri det var noe i spillet som var virkelig skummelt, selvom jeg skvatt mye. :)

  2. "Når foreldrene Kate og Gerry McCann møter Paven i Roma i dag vil oppmerksomheten rundt den savnede fireåringen trolig nå nye høyder."

     

    Hun har fått nok oppmerksomhet nå syntes jeg. Virker nesten som de prøver å gjøre "kjendis" ut av barnet... ..Eller seg selv. Men skjønner samtidig at de gjør så godt de kan for å finne barnet, men paven!? Tror ikke paven kan få gjort så utrolig mye.

  3. Personlig syntes jeg man bare kan si nei takk. Er tross alt folk som gjør jobben sin, for å tjene penger. Gjerne yngre folk som ikke har all verdens utdanning og muligheter til andre jobber.

     

    Likevel, enig i at det ikke akkurat er noe å rope hurra for når en blir oppringt av telefonselgere.

  4. Kommer med et innlegg som kanskje sporer litt av i tråden men likevel.

     

    Har hørt om noen som brukte burka til å gjemme varer i butikker under, for å stjele de. De har blitt filmet, og tatt for å stjele, men man har da ikke hatt lov å ta det ifra de, fordi det er imot deres religion blablabla å dra opp burkaen på dama etc.

     

    Husker ikke helt hvordan det var, men når de missbruker religionen sin på den måten mister jeg veldig respekt for både de, og deres religion.

     

    Og hvem sin skyld er det da at jeg og andre blir imot burka?

  5. Syntes absolutt det er en tragisk sak, men nå syntes jeg at jeg har fått "min dose" hysteri. Hva er det som gjør Madeleine så spennende å lese om, sammenliknet med andre barn som blir bortført?

     

    Hvorfor gjøre så ekstremt mye ut av det?

     

    Nyheter som dette kan da umulig være nødvendige?

     

     

    Flere som tenker samme som meg, eller er det bare jeg som syntes media har dratt det litt langt :ermm:

×
×
  • Opprett ny...