Gå til innhold

Eu-Lars

Medlemmer
  • Innlegg

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eu-Lars

  1. Mulig feil kategori, men eneste jeg fant som har med software å gjøre, kanskje få lagd en som går på mobil apper også.

    Men til spørsmålet, facebook lar meg kun velge annen nettleser kun på messenger linker, ikke på selve facebook, da er det så tungvint at jeg først må åpne den søppel leseren som ligger i facebook får så å velge en ekstern leser, før så gikk dette å endre , noen som har tips?

    395189924_1265539177491308_5110836063127053658_n.jpg

  2. Desverre så er det slik at man må taste meg hit og dit når man RINGER firmaer.

    Min telefon, en CAT S52 ble oppdatert til Android 10 for en stund siden, etter dette så går det ikke få fram tastatur for å taste siffer for å komme rett, det er totalt låst, noen apper er også låst, facebook blant annet. Dette har fungert tidligere, hvis jeg restarter telefonen og er rask til å få ringt KAN det gå. Resatte hele telefonen til fabrikk i går og det er det samme.

     

    Dette låser seg når jeg trykker på ringe ikonet, ikke før, da funker det som det skal

  3. Har en samsung xcover pro, noe som er et irritasjonsmoment er at når det kommer en melding så vibrerer den 2 ganger i tillegg til lyden, klarer ikke å finne noe sted for å slå dette av, bortsett fra å åpne telefonen og røske den ut, HATER vibrator telefoner. Så er det noen som vet noe jeg ikke vet??

  4. Har en Ulefone Armor 7, med Android 9 på.

     

    Det som skjer er at alt av apper slår seg helt av, det være seg snap, face, messenger, dual-sim osv. Får ikke fram varsler om noen sender meg snap eller messenger, med mindre jeg selv åpner appen, alt er slått av etter en viss tid. Den dual-sim appen brukes til å automatisk velge hvem sim kort det skal ringes fra, og når det er slått av, så velger den sist brukte om jeg ikke knotter det manuelt. Starter jeg appene, så er de i gang en viss tid, så dør de ut.

    Noen som vet hvorfor det er slik?

    Kan tillegge at det fungerte som det skulle på gamle tlf, som også har Android 9, har også manuelt slått av batterioptimalisering på nevnte apper slik at de ikke gjøre noe for å spare strøm

  5. Hva kan jeg gjør for å "låse" facebook så den ikke hopper opp og ned??

    Bruker PC til facebook, telefon er til å ringe med.

     

    Problemet er at om noen gjort et innlegg med mer enn 3 ord og jeg vil lese det, så hopper alt opp og ned, umulig å få med seg hva som skjer, bruker Chrome.

    Forbanna irriterendes!!

  6. Har et problem med kontakter, de formerer seg selv, en og samme kontakt er plutselig blitt til 3 i lista, det er både duo og google som plopper opp. Hva kan jeg gjøre så dette ikke skjer?? Holder med at Per vises EN gang i lista og ikke 3. Må da være mulig å få låst dette

  7. Har kjøpt meg en Surface og har lyst til å få den kobla opp på TVen, men den originale overgangen er jo svindyr, ser jo en haug andre overganger til en brøkdel av prisen, men hva vil fungere på Surface?

     

    Fant denne, noen som kan bekrefte at den fungerer? : https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/kabler-og-adaptere-til-tv-og-bilde/F2CD079BT/belkin-hdmi-til-mini-displayport-adapter

  8. Siden du ikke har fått noe respons kan jeg komme med noe som antagelig har lav nytteverdi.

     

    Jeg har hatt cat telefoner i noen år og jeg har hatt en del kødd med bt.

    Noen har fortalt meg at cat kan ha begrenset lisens på bluetooth driverne sine mens andre har sagt at Android er android og så lenge man har siste os versjon så skal den være bakoverkompatibel med alt.

     

    Hadde problemer med bilstereoen i arbeidsbilen. Opel setter noname møkka greier i bilene sine så det var ikke kommet noen nye firmware for denne på mange mange år men Opel mente allikevel det var "min feil" som hadde "sær" telefon. (Dette kom dog fra en "greasemonkey" som antagelig har begrenset kjennskap til teknologi og overdreven tillit til egen kunnskap). Dette systemet tillot bare oppdateringer av firmware igjennom forhandler, men jeg fant en boe nyere versjon som jeg innstallerte uten at set hjalp.

     

    Regner ikke med at det er mulig å oppdatere firmware på headsettet?

    Både min s40 og 60 har hatt trøbbel med de samme enheter. Det er noen år siden jeg leste på dette her men jeg kom ingen vei. Vanskelig å finne noen som har god kjennskap til Bluetooth drivere og de forskjellige lisensene produsentene installerer på sine produkter.

    Takker for svar, fikk en oppgradering til Android 8 for noen dager siden, har fungert fram til nå, men vet jo aldri hvor lenge.....er ikke mye firmware oppgraderinger fra Plantronics, det eneste som IKKE fungerer er den Dual-Sim appen jeg faktisk kjøpt på Google Play

  9. Hva med å prioritere TELEFONSAMTALER uten brudd først????????? Er drittlei av at samtaler langs hovedveien mellom Oslo og Stockholm blir avbrutt flere ganger..........Men NETTET funker på de stedene samtalene blir brutt...........Driter fullstendig i nettet og mobilen, har PC til nett og mobil hovedsaklig for å PRATE med folk!!!!!!!!!!!

  10. Har en CAT S41 telefon som jeg er meget fornøyd med, har også et Plantronics bluetooth headsett, mitt store problem er at dette headsettet kobler seg fra tlf titt og ofte, har reklamert både på telefon og headsett, fått nye av begge. Kan sitte i tlf, prate en laang stund, så blir det stille, det går kanskje 20 sekunder så sier dama i headsettet : Telefon 1 frakoblet, og hvis den andre ikke lagt på så er samtalen i telefonen. (etter at dama sagt ifra) Headsettet får jeg koblet opp og dette gjentar seg, med kortere og kortere intervaller, enden på visa blir å restarte begge 2. 

×
×
  • Opprett ny...