Gå til innhold

nosbak

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nosbak

  1. Det du trenger er Monteringstilbehør til bilstereo. Det får du kjøpt på biltema, bilxtra og andre bilstereobutikker. De stikker du bare inn i de hullene du har så er det noen kroker på disse pinnene så drar spilleren ut for deg når du drar. Hvis ikke kan du klippe eg gammel bankkort eller lignende type kort i to og stapp inn på hver side av spilleren. Da hørere du klikket og så kan du lirke den ut. Men det jeg nevnte øverst er helt klart det letteste.

  2. Hei. Jeg bor i rogaland og har søkt på sola vgs - allmen. Noen som vet hva snitte ligger på der?

     

    Jeg har hørt allmen skal ha ganske mange plasser og at det ikke er noe big deal å komme inn der. Når det var åpen dag der, snakket jeg med en rådgiver som sa at der var folk sist år der som hadde kommet inn med karaktere UNDER gjennomsnitte.

     

    Alså da snakker du om under 3 (2,6++). Noen som vet, tror eller mener noe om dette?

     

    På forhånd takk for svar.

    8745374[/snapback]

     

    Hei. Jeg går på sola, men går på Økonomiske. Når jeg ser på de som går på almen i dag så er de ikke de smarteste for å si det slik. Nå vet jeg ikke hva snittet ditt er, men har du over 3 så er du garantert å komme inn.

     

    Men de siste årene har det blitt en veldig "populær" skole fordi det er et sinnsykt godt miljø der. Så alt kan jo forandre seg til neste skole år.

     

    Lykke til :D

  3. Hvis remoteutgangen på spilleren din er kraftig nok kan du fjerne releet ditt og koble slik:

    veksler.gif

     

    Remote_4Ch kan hentes direkte fra CD-spiller også.

     

    space

    8257943[/snapback]

     

    Tusen takk. Viste ikke at der fantes slike brytere. Men vet du om andre brytere som ikke er så store? Skal gjemme denne knappen slik at den ikke synes. Eller finnes det andre måter?

  4. Jeg har et lite prosjekt i bilen. Har lagt anlegg og har to forsterkere. En 4-kannaler og en monoblokk. Jeg har lyst å ha en knapp slik at jeg kan skru av den monoblokken til forsterkeren. Dette er hvis moren min skal låne bilen og hun skal slippe suben(hun liker den ikke). Har et rele som styrer forsterkerene når de bli kobblet til og slikt. Men for å komme til poenget så vil jeg ha en diode som viser når forsterkeren er på og når den er av.

     

    Dioden jeg vil bruke er denne..

     

    Jeg vil ha grønnt lys når forsterkeren er på og rødt når den er av. Men jeg vil bare ha en av/på knapp. Kalles vel en 1 polet knapp eller noe slikt.

     

    Forståelig? Noen som har lyst til å hjelpe meg med et lite kobblingskjema eller noe?

  5. Flashet du med en floppy?

    Uansett ville jeg først sjekket om jeg hadde tatt ut alle flyttbare medier. Altså CD/DVD i maskinen, diskett og eventuelt minnepenn.

    Fungerer det nå? Har du prøvd å gå inn i setupen for så å endre booten til bare  harddisk?

    8191030[/snapback]

     

    Flashet med en brent cd som jeg hadde lastet ned den nyeste biosen. Har tatt ut alt av flyttbare medier. Har også prøvd å bare mote med harddisk men får opp det samme.

     

    Noen andre tips? Går det an og "reinstallere" Biosen? Hjelper det?

  6. Hei

     

    Jeg holder på å sette opp en filserver og i den anledningen så måtte jeg oppdattere biosen får å få til SATA harddisken min. Jeg lastet ned en oppdattering og den "installerte" seg. Men når det skulle starte på nye så vil den boote til windows xp.

     

    Vet ikke hvordan jeg skal forklare det men jeg har tatt et bilde. Bilde sier mer en tusen ord, håper jeg.

     

    DSC00489.jpg

     

    Dette er hovedkortet mitt.

     

    Noen som har noe tips til hovrdan jeg kan få pcen min til å virke igjen? Er litt noob på dette.

  7. Du sier ikke noe om hvilket operativsystem du bruker, så jeg går ut fra du kjører windows.

     

    Hvis disken dukker opp i bios betyr det den funker og blir registrert. Ikke begynn å tull med for mye i bios hvis du ikke er sikker på hva du gjør, kan fort bli veldig galt.

     

    Tror heller du mangler driver for sata. De finner du som regel på driver CD til HK, (evnt du kan laste de ned fra HK prod. websider.)

     

    Deretter må du partisjonere og formatere disken.

    Høyreklikk min datamaskin -> behandle->diskbehandling

     

    Der skal disken dukke opp, høyreklikk på den og partisjoner, formater osv... ikke så vanskelig..

    8183449[/snapback]

     

    Jeg bruker windoes xp. Tror heller ikke jeg skal tulle for mye med biosen.

     

    Du har vel ikke lyst til å fortelle meg hvilken av disse to driverne(s-ata driverne helt nede på siden) jeg skal bruke? Og hva jeg skal brenne de som? Er litt noob på dette :p

  8. Hei

     

    Jeg har en filserver og har kjøpt meg en ny harddisk.

    Harddisken e: Samsung SpinPoint T133 400GB SATA2 16MB 7200RPM

    Hovedkortet er ganske gammel: Hovedkort

     

    Problemet mitt er at jeg ikke får installert den. Finner den på en måte i biosen (vet ikke hvordan jeg skal forklare det siden det er første gang jeg ser i biosen). Har prøvt å oppdatere biosen men da når jeg skal lagre den ny biosen så får jeg opp en feilmelding på at det ikke går an å lagre.

     

     

    Hovedkortet mitt støtter ikke sata2 men støtter sata1 og har derfor satt jumperen på harddisken til det. Bare sånn det er sakt.

     

    Så jeg lurer på om det er noe jeg har glemt å gjøre. Jeg vil heller ikke kalle meg noe dataekspert så jeg må nok ha det inn med teskje.

     

    Noen som har noen tips?

×
×
  • Opprett ny...