Gå til innhold

EMM386

Medlemmer
  • Innlegg

    125
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EMM386

  1. TKIP - Temporal Key Integrity Protocol er utviklet av Microsoft. AES - Avanced Encryption Standard er en nyere algoritme som er klarert for bruk av USAs militære og offisielle virksomheter.

     

    Begge algoritmene genererer nye kodenøkler ved jevne mellomrom, slik at krypteringen blir vanskeligere å knekke. Det er lengden på dette mellomrommet du kan definere. AES skal i praksis være vanskeligere å knekke enn TKIP.

  2. Ja, akkurat nå har du to gateway'er. Hvis jeg skjønner deg korrekt, har du to nettverkskort i PC'en din, et koplet til router og et koplet til x-box? I såfall skal du bruke bridging og ikke ICS. Du får opp vinduet med nettverkstilkoplinger, velger begge tilkoplingene, trykker høyre musknapp og velger bridge. Da fungerer PC'en din som en switch med router, pc og x-box tilkoplet.

  3. Jeg tror ikke det er veien å gå :)

     

    Jeg, f.eks., er kritisk til u-hjelp. Jeg tror ikke på at å bare gi folk penger uten å få noe tilbake er en løsning. Å bygge opp næringslivet og gi folk en mulighet til å jobbe og tjene penger, ja. Men å bare dele ut? Da får man et sort hull som aldri blir tettet.

    U-hjelpen er egentlig bare en symbolsk sak, da vi (i-landene) i praksis tjener grovt på u-landene. Siden vi tjener så bra på systemet som det er, er det egentlig ingen motivasjon til stede for å endre det, og dermed vil vi fortsette å gi dem symbolsk u-hjelp for å beholde vår gode samvittighet.

×
×
  • Opprett ny...