Gå til innhold

Frodo_Torpedo

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av Frodo_Torpedo

  1. Neida, vi trenger ikke å henge ut folk men dette er faktisk et forum for HW.

    Dette individet er trolig svært kontaktsøkende, men jeg er meget usikker på om det finnes ett passende forum for den slags tulleprat.

    Så Homseivan: Kutt ut tullpratet, gjør vår verden en stor tjeneste og hold det for deg selv. Ikke brett dine mentale problemer ut her, det finnes mennesker som tar betalt for å høre på slikt, PSYKOLOGER.

  2. Hei du Bjorngb. Skulle nesten tro du arbeidet hos Stjelenor... Vel jeg er enig i at et selskap skal jo ikke ta ulønnsomme beslutninger selv om de har et formidabelt overskudd.

    Men jeg synes at de bør slippe andre teleselskaper til. Jeg mener da at de må slippe de skikkelig til, ikke bare som et selskap du kun betaler tellerskritt til.

    Post- og Teletilsynet besluttet den 2 oktober 2001 for å oppheve telemonopolet i dette landet noe som "merkelig" nok førte til at Stjelenor klaget på vedtaket. Med flere aktører på markedet kunne utbyggingen vært større og ikke minst så ville vi fått en konkurranse som ville ført til lavere priser til nytte for oss forbrukere.

  3. Dette er på en måte ingen nyhet. Alle vet at Stjelenor er en gjeng med kjeltringer. De sitter der og tviholder på sitt monopol for de vet at når den tiden er over, ja da er de konkurs.

    Jeg hater den reklamen de kjører med han "karen" som deler tannpirker med samboeren sin. Stjelenor sier at det er penger å spare på slik, omtrent like mye som å bytte teleselskap.

    Vel til dere sniker i Stjelenor: "Så lenge jeg sparer 0,1 øre på å bruke noe annet selskap enn dere, så vær sikker på at jeg gjør det!"

    Norge er den siste komuniststat.

  4. Det med overømfintlighet ovenfor ulike merker av RDRAM kjenner jeg ikke igjen. Jeg har et Asus P3C-E kort og kjører der ram fra to ulike produsenter og jeg har aldri hatt noen problemer med denne maskinen. Jeg ser jo at vedkommende nå har byttet HK og at det hjalp. Tenkte bare jeg skulle få kommet med min erfaring av RDRAM.

    AMD og DDR er helt klart billigere, men er det mer stabilt?? Jeg setter pris på stabilitet og ro:-)

  5. Nei og nei. Du trenger ingen kabel med no greier i mellom. Du bruker en taste kombinasjon på fjernkontrollen din for å få til dette. Det er ikke jeg som har kommet fram til denne løsningen, men jeg har klippet og limt litt fra en side med adresse http://www.7thzone.com

     

    On various Samsung models this hack will also disable Macrovision, but you have to turn off the Quasi-PAL option and set the SCART output type to Video rather than RGB.

     

    Always perform a Cold Start before applying the hack below

    1. Power on your player

    2. Press and hold both the Play and Stop buttons on the player

    3. After a short while you should be presented with a set of language options. Release the Play and Stop buttons on the player

    4. You will now need to select a language option between 1 and 6

    To convert this player to Multi-Region playback

    1. Press the Repeat button on your remote control

    2. Using your remote control enter the code below, note that you must know what Region your player is currently set to in order to know which code is appropriate

    for Region 1 use 2, 9, 3, 3 and 4

    for Region 2 use 3, 8, 7, 6 and 7

    for Region 3 use 5, 6, 7, 3 and 2

    for Region 4 use 7, 6, 8, 8 and 4

    for Region 5 use 5, 3, 8, 1 and 4

    for Region 6 use 2, 4, 4, 6 and 2

     

    3. A code should be displayed on the screen indicating the current Region setting of your unit.

    4. Press the 9 button on your remote control for Region free, or 1 for Region 1, 2 for Region 2 and so on.

    5. Press the Open button on your player

    6. Press the Standby button on your remote control

    If the player sticks on FBI Warning screens

    1. Press Forward Search x2 or faster, the disc should skip straight to the main feature.

  6. Vel la meg si det med en gang, jeg jobber ikke på databutikken og det er ikke kompisen min som eier det. Men, jeg har aldri hatt noe krøll med den butikken, har bestillt mye derfra i det seneste pga prisene. Høres noe merkelig ut med 2 svidde CPU'er, jeg vil ikke akkurat beskylde noen for å lyve, men det virker rart at butikken har levert ut no slik til en kunde.

    En samlet klage deltar jeg alldeles ikke på i et så "ullent" tilfelle som dette.

  7. Har vært inne og kikket på guru3d.com og det var en kongeside. Nå er det bare å dra frem loddebolten og kaste seg over skjermkortet.

    Når det gjelder TNT kort så går det vistnok ikke etter det jeg kunne se inne på sidene.

  8. Mange om ikke alle har nok ett lite svin på skauen. Men her synes jeg det er blitt tatt en fin avgjørelse, utestenging i 14 dager er mildt, men allikevel strengt nok til at poenget blir oppfattet. Jeg synes dette er et godt forum hvor alle kan få tips, råd og komme med tanker rundt en felles interese. La oss beholde det slik for ellers ender vi plutselig opp med et forum som tipser om både warez, grise porno og annet som vi alldeles ikke trenger.

  9. For å forbinde 2 pc'er trenger du egentlig bare en krysset TP kabel, i tillegg til at du har nettverkskort på maskinene da så klart. Men, skal du sette opp mer enn 2 pc'er, så må du kjøpe en HUB. Kabler fåes kjøpt ferdige på enhver butikk (med respekt for seg selv) som selger datautstyr. Kablene kommer ferdig i ulike lengder, du kan også kjøpe kabel metervis og sette på kontaktene selv med en dertil egnet tang.

  10. Det var fint at alt ordnet seg for deg.

    Ett lite tips, ikke ha det så travelt når du bestiller noe på nettet, hadde du sett etter hadde du på den siste siden ved registrering av bestillingen sett at det stod skrevet et ordrenummer og en e-post adresse: [email protected].

    Hit skal du sende en eventuell etterlysning av varene hvis du ikke mottar en ordrebekreftelse på e-post.

×
×
  • Opprett ny...