Gå til innhold

Gunnar2004

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gunnar2004

  1. Jeg har akkurat samme problemet som mange av dere her. Nå får jeg advarsel om at visst jeg prøve og betale mer så vil jeg ikke kunne betale ? hva skal det bety? får noe herk.. Når det endelig går så funker det i 24t også blir konton Frozen igjen... Payment system var nede i 24t. alt for lenge.... ++ at det funker ikke ? jeg får Succesfully payed.. bla bla bla... irriterende... (først tenkte jeg og spille 3mnd om gangen. men nå har jeg gått ned til 1mnd og vurdere og slutte me hele dritten) :hrm::nei::thumbdown:

  2. For det Første, Du skriver ALDRI ip for og bli aktvie visst du ikke har fast ip.

    Du skriver 1412 i TCP nr helt bakerst og ingenting aent.

    Det med at du ikke kom inn og bare ble disconnected ,er/var vell fint om du skrev hva som sto ? men men, Det kan være du har for gammel versjon som hubbens serv har bannet. Da blir du disconnected eller kan det være du deler for lite.. Minimum 10 gig FEKS. Visst ikke dette går da kan du prøve og reinstalere dc++. Stor sett så vill det funke visst du gjør dette her som jeg skrev. :thumbup:

    Du kan stille på hvor mangen som skal laste ned fra deg gjennom settings og upload slots. Ikke la den stå på 0 da kan alle laste ned fra deg ute begrensinger. :D

  3. For Det Første så er den grove siden best :tease:!.. Har Intelli 4.0 mus på den.. Går jo som elg på is.... Vill bare si det . Bor du i større byer ,tettsteder så kan du kjøpe fixx spray i byen... Sandnes har HCS.. 69kr for en box som varer nokså lenge tørr jeg og påstå! :yes: Surface koster rund 249-oppover

  4. Dette er linken til 2 forskjellige Controlere , for og ha flere hdd ... kan noen fortelle meg hva ATA utganen på midten skal fungere som ? og hvorfor den andre ikke har? fortell.. fortell... gjerne noe annet jeg også burde vite... vet forskjell på ATA og S-ATA

     

    http://www.psdata.no/ps.asp?it=102206&mlevel=010800

     

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=118183&cks=PRL

     

     

    Takker for alle svar :thumbup:

  5. :no: Se på forumet under tester ... les får du spørr .. dette temaet er lagt opp mangen ganger.. derfor er det bare 2 stk her som svarer.. ta og se under tester og andre poster som allerede er postett. WD er ikke merkbar mer støyere en samsung og maxtor... yter bedre.. men les under teste og andre opplagte poster!! les og spør etterpå :thumbup:
  6. ;) jeg har kjøpt meg et kamera.. Exilim z40 og er superfornøyd med det... det folk skriver om at det er plagsomt og måtte ha med seg dockingstasjon er bare tull.. den veier 200-300 gram ? ingenting og ta med seg .... ++ exilim er det raskeeste kamera på oppstart... og få fram bildet etter du har tatt tar 2-3 sec.

    ikkeno mer .. god kvalitet.. INstilinger ... Laaaang levetid på batteri og mangen forskjellige muligheter som 3x coom optisk + 4x også er det veldig fint forhold til andre olympics og div.. skjermen er det ikkenoe og si på ... great .. "2,2" ... programvare som følger med er ikke så bra ... bruker windows heller,,, veldig lett og bruke .... filmer med lyd god kvalitet !!!! :tease: helt klart exilim visst du tenkter på utsene og brukervennlighet... pris er noe annet.. ligger på 2930 kr :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...