Gå til innhold

Me1jt

Nye medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Me1jt sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Original kommentaren min var berre meint som eit små serkastisk spm. Dersom eg framstod som fornærma eller sint på vegne av folk på Svalbard så var ikkje det meiningen. Eg skreiv også i eine kommentaren at det kan godt hendte at dette er eit ikkje problem for dei på Svalbard. Du har også heilt rett i at det er snakk om eit begrensa mengde folk og at mange av dei sikkert har addresse på fastlande. Er vell framleis verdt å nemne som ei fotnote? Utan at eg skal pålegge nokon å gjøre det. Alt i alt synast eg at artikkelen var god, nemnde PSN kontroversen utan at det ble hovud delen og holdt det konkret til spelet.
  2. Poenget mitt er at Svalbard er eit av dei områda der Ghost of Tsushima ikkje er tilgjengeleg. Men i artikkelen skriver dei at nordmenn ikkje er ramma. Dette har me ikkje fått med oss. Eg oppdaterer artikkelen. Du bur ikkje tilfeldigvis på Svalbard sjølv? Skulle gjerne hatt ein prat med nokon der om dette, så viss nokon vil stille til intervju, gjerne send meg nummer på PM. Me tar ein prat med Sony om kvifor PSN ikkje er på Svalbard. Eg bur ikkje på Svalbard. Var meir tilfeldigheiter at eg såg på SteamDB sin liste over land spelet er blokkert før eg leste artikkelen her.
  3. Poenget mitt er at Svalbard er eit av dei områda der Ghost of Tsushima ikkje er tilgjengeleg. Men i artikkelen skriver dei at nordmenn ikkje er ramma. Kan ikke de bare velge Norge hvis de er nordmenn? Eller fyller de vanligvis ikke Norge som land? Det er vel ingen forskjell på Svalbard og feks Finnmark her? Er de IP sperret på Svalbard eller hvorfor er det ikke tilgjengelig der? Svalbard er vel norsk så jeg klarer ikke helt å se problemet, men skal ærlig innrømme at jeg ikke tenker så ofte på Svalbard så mulig jeg går glipp av noe. Slik eg forstår det så har Svalbard og Jan Mayen sin eigen kode SJ og ikkje NO. Men det kan godt hende det er eit ikkje eksisterande problem og at det går fint for dei på Svalbard å velge Norge og dermed få tilgang til spelet. Det eg ville fram til med mitt originale "spm" var å poengtera at det kanskje burde ve nemnt i artikkelen at nordmenn på Svalbard kan ve påverka av det.
  4. Ja? Poenget mitt er at Svalbard er eit av dei områda der Ghost of Tsushima ikkje er tilgjengeleg. Men i artikkelen skriver dei at nordmenn ikkje er ramma.
  5. "Nordmenn er ikkje ramma" Så folk på Svalbard er ikkje å rekne som Nordmenn?
×
×
  • Opprett ny...