Gå til innhold

LadyKimono

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

LadyKimono sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tusen takk^_^ Jeg har begynt å spare og siden dette er en hobby så er det ingenting som brenner. Foto er noe som jeg vet akkurat nok om til vite hvor mye jeg faktisk ikke har peiling på.
  2. Tusen takk^_^ Hadde ett møte i byen of tok litt bilder etterpå.
  3. Vel, jeg skulle av og til ønske at bildene var større. 5,184 × 3,456 (18 effective megapixels). Det som og ofte skjer, er det blir en ganske irriterende stripete effekt i mørke områder: Dette er ett utklipp fra det ubehandlete bildet i RAW format. Jeg skal ikke utelukke at dette først og fremst skyldes at en innstilling er feil. Kameraet er som sagt gammelt og det er ikke umulig at jeg har gjort noe teit med det i årenes løp. Det fulle bildet etter en runde i Lightroom: Det kan og være at jeg bruker objektivet feil. En ting til jeg kom på: Om jeg filmer med det, blir filene automatisk vannrette, altså liggende. Om jeg filmer horisontalt, så er det alltid ett lite hælvete å få filene snudd... Tror ikke Canon forutså hvor mye bevegelige bilder som blir konsumert på mobiler... Bildene jeg tar blir automatisk lagret riktig vei. Men altså ikke film.
  4. Tusen takk for svar^_^ Jeg ser og en del på eBay, det selges ganske mange Canon kamera fra Japan der. Jeg har og venner i England og USA og de har kjøpt utstyr for meg før, så jeg er ikke veldig låst til Finn.no. Også bor jeg i Bergen og her er det to fotobutikker som selger brukt utstyr.
  5. God morgen! Jeg håper noen her kan gi meg noen råd for veien videre: I 2014 bestemte jeg meg for å fleske til med ett skikkelig kamera. Jeg endte opp med å kjøpe ett brukt Canon EOS 7D som og ble levert med ett objektiv fra Sigma. Jeg har hatt en enorm glede av dette kameraet, både privat og proffesjonelt. Men det drar på årene og jeg vurderer å oppgradere. Men hva skal jeg oppgradere til? Jeg har ikke akkurat den feteste lommeboken, så jeg tenker å kjøpe brukt. Men hva skal jeg kjøpe? Å kjøpe lignende objektiv til f.eks ett Canon EOS 5D mk iii er ikke akkurat billig... Jeg kan kjøpe ett Canon EOS 7D mk ii, men er det verdt å oppgradere til? Foreløpig har jeg ikke satt opp noe budsjett, men tenker at jeg vil prøve å holde meg under 7000.-. Eller skal jeg gå bort fra Canon og kanskje heller se på Nikon, Sony eller andre merker? Jeg tar stort sett bilder fra blomster, innsekter og dyr. Kanskje litt landskap. Og Sigma objektivet har vært utrolig bra til alt!
×
×
  • Opprett ny...