Gå til innhold

S4ntana

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

S4ntana sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takker så mye for gode svar, har aldri tenkt så mye på økonomi sånn før. Hjelper på med litt andre meninger. Klarer ikke føre diskusjonen noe videre eller svare på spørsmålene. Vi har ikke tatt samtalen videre i noe seriøs grad. Har fortalt at det blir rart å betale hennes sparing på denne måten.. pensjon skal hun få. Hun skjønner det, og vil derfor jobbe deltid når det passer, og få inn nok dager/lønn mellom barnene for å kunne få gode permisjonspenger.
  2. Er selvfølgelig mye mer enn det som blir skrevet her. Vi jobber begge turnus, jeg i anleggsbransjen og hun som sykepleier. Spesielt henne har uforutsigbar turnus som gjør at plutselig må jeg ordne med 3åringen i dagesvis, er jeg på jobb må barnefar plutselig ordne. Takker for gode svar, hjelper på å se at alle reagerer så sterkt. Tror jeg prøver meg på felles sparekonto Hun har mye penger på konto, så hun får det til om noe dritt skjer på jobb eller om vi splittes.
  3. Litt dårlig skrevet ja. Hun vil ta mamma permisjon med 80% lønn, 3uker før fødsel, 19uker mammaperm, 18uker fellesperm. Etter det må hun egentlig jobbe i 6mnd før neste for å få en god mammaperm igjen. Det passer ikke med sen barnehagestart og eventuelt neste barn som vi har planlagt..
  4. Hei, Vi har vært sammen noen år, men jeg har aldri flyttet inn. I praksis har jeg bodd med henne. Leiligheten min har vært leid bort til søskenbarnet mitt det siste året. Hun er 33, jeg er 36år gammel "evig ungkar" Har derfor hatt delt økonomi i et par år, hun har en nå 3år gammel sønn med en annen. Nå har vi en bolle i ovnen, ønsker egentlig enda en. Hun vil være hjemme til unge nr 3 begynner i barnehage 1.5-2år gammel. Dette vil si 4-5år kun på min lønn. Det går fint, jeg tjener ok. Tingen er at hun ønsker at jeg betaler inn på hennes sparekontoer som normalt. Disse vil hun ha i særeie. Vet hun sparer ca 10k i mnd. Det har jeg ikke råd til uansett. Tenker selv at sparing i hennes pensjonskonto er ok, siden hun taper pensjon på å være hjemme med barna. De andre kontoene i særeie sliter jeg litt med. Føler det er mer fornuftig med felles sparekonto, eventuelt at jeg bruker dette på opplevelser og utstyr til barna. Vil sette opp felles regningskonto, matkonto og felles buffer. Hun vil at vi begge skal få en sum i egen lomme vi kan gjøre hva vi vil med. Hun vil spare alt, mens jeg bruker det nok fort opp på gadgets. Hun vet ikke hva hun sparer til engang, liker bare følge med på forskjellige aksjer, fond og kontoer.. se summen øke.. Hva tenker dere? Er litt redd for de kontoene hun vil ha i særeie.. Hun argumenterer for at søndagsbilen og gadgetsene mine vil være mitt særeie, men tror jeg heller vil ha alt felles enn å gruble på dette her.
×
×
  • Opprett ny...