Gå til innhold

Justituarius

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Justituarius

  1. phssøker23 skrev (2 timer siden):

    Hvor leste du at de startet idag? Siste fysiske tester er i Oslo 31.05 så regnet bare med de startet da, men jo fortere de starter jo bedre! I fjord fikk de som fikk beskjed om utvidet intervju beskjed ca 1 uke før man egentlig skulle få beskjed tror jeg de skreiv i forumet, så gir jo mening at de starter idag!

    Siste fysiske tester I Oslo er 3 juni.

  2. Politihøyskolensøker skrev (1 time siden):

    Hei, jeg svømte vanlig bryst på opptak i Oslo og kom godt innenfor kravet for jenter. Bassenget i Oslo er 12,5 m så det er lurt å få til gode vendinger da du vil spare mye tid på et skikkelig fraspark i bassengveggen. ☺️

     

    Lykke til 

    Takk for svar. 

    Blir det benyttet annet basseng i Oslo enn tidligere? Eldre tråder her forteller om at det er 25 m basseng i Oslo. 

  3. Student2538 skrev (10 timer siden):

    Dere som har tatt testene, og forsåvidt dere andre som skal ta de også. 
     

    Hvilken svømmestil og vendinger bruker dere/har dere brukt? Og er det helt sikkert at det er 12,5-basseng i Oslo?

    Jeg har ikke vært på testene enda, men har sett fra tidligere tråder at det er 25 m basseng i Oslo. 

    Stilte samme spørsmål tidligere i forhold til valg av svømmestil, men det kom ingen respons. Det er personer som har bestått kravet på 100 m med å svømme ordinær brystsvømming i 75 m. For den som ikke svømmer brystsvømming med bra tempo, bør crawl benyttes. I så fall med hodet under vann. Der hvor jeg svømmer, ser jeg at veldig mange crawler med hodet kontinuerlig over vann. Dette forsinker tempoet betraktelig, og man anvender mye mer muskelkraft som skaper oksygen i vannet som gjør at man flyter dårligere og får en skjev posisjon. 

    Selv har jeg tatt tiden når jeg svømmer brystsvømming contra crawl, og det er markant bedre tid med å velge crawl for mitt vedkommende i alle fall. Trolig vil det også hjelpe med adrenalin på selve testen. Jeg øver på pusteteknikk ved crawl, for å effektivisere dette.

  4. Justituarius skrev (1 minutt siden):

    Gratulerer med bestått opptak!

    Hvilken svømmestil valgte du under de første 75 meterne? Hvilken vending brukte du? Brukte du armene under ryggsvømmingen?

    Litt upresist formulert av meg, ser jeg.

    Gratulerer med at du har bestått de fysiske testene 😊 Opptaket kommer vel senere, men lykke til der også.

  5. Opptak23 skrev (5 timer siden):

    Var på fysiske tester i dag og bestod alle øvelsene. Er det noen som har vært på opptak og vet om man må kvittere seg ut på noen måte når man går for å «bekrefte» at man har bestått alt? Da jeg var ferdig ble jeg vist ut hvor jeg skulle gå, og kom på når jeg kom hjem ble jeg stressa for om jeg plutselig burde ha snakket med noen av instruktørene eller leder for opptaket før jeg dro🥹

    Gratulerer med bestått opptak!

    Hvilken svømmestil valgte du under de første 75 meterne? Hvilken vending brukte du? Brukte du armene under ryggsvømmingen?

  6. marie88 skrev (Akkurat nå):

    Føler dere dere klare for de fysiske testene? Jeg er mest spent på 100 meteren, men håper basseng på 12.5 meter hjelper 💪

    Jeg har testet både løping og svømming på tid. Det er definitivt mer å hente der, men håper at de neste ukene frembringer ytterligere kondisjon og ferdigheter. Trener spesifikt på svømming 5 dager i uken.

  7. Jølle2 skrev (1 minutt siden):

    Er det bare jeg som synes at det var veldig dårlige datoer for de fysiske testene? Jeg har selv eksamen nå i slutten av mai, og må bruke 2 dager på reise fordi jeg bor så langt unna. Nettsiden min kræsja i tillegg så jeg fikk ikke den ene datoen jeg egentlig måtte ha! Tenker det er sykt kjipt spesielt om folk melder seg på og ikke møter! 

    Følg med hver dag fremover for å se om noen avboker sin tid. Det var nærmest desperat stemning det første minuttet i systemet, så det kan være mange som ønsker å endre sine bookinger etterhvert.

  8. Anonym s skrev (1 minutt siden):

    928 til sammen da, det var egentlig voldsomt lite. Så kan vi jo forvente at ikke alle dukker opp, og ikke alle klarer testene, og ikke alle er egnet

    Plassene for påmelding til fysiske tester gikk unna som varmt hvetebrød i alle fall, hvis man tenker i slutten av perioden i Oslo.

  9. Valter-Hvit skrev (17 timer siden):

    er det noen her som vet om tidligere skadehistorikk kan brukes i mot meg om jeg søker opptak til PHS? jeg opererte høyre kne i fjor og nå må jeg sannsynligvis operere venstre kne også (fotballskader). vet dere om dette er noe som kan føre til at jeg ikke er egnet for opptak?

     

    og ett spørsmål til: hvor mye tror dere snittet vil synke når alderspoeng osv. fjernes? er det tenkelig at snittet kan synke til under 5? og vet dere når disse poengene fjernes?

    Rent umiddelbart tenker jeg at skadehistorikk ikke vil brukes til din ulempe, så lenge legen som utførte legeundersøkelsen mener at du er funksjonsdyktig.

    Imidlertid bør du tenke over de langsiktige helsemessige konsekvensene for dine knær, dersom du innkalles til de fysiske testene samt skulle velge å gjennomføre disse. Hvis du har gjennomgått en relativt fersk operasjon i det ene kneet ditt, og sannsynligvis må operere det andre i nær fremtid, vil jeg for din egen skyld råde deg til å vente til knærne er fullstendig restituerte. Dersom du presser knærne for hardt før skadene er leget, vil konsekvensen kunne bli at du får langvarige senskader som kan hemme deg senere i livet. 

    Helsen må alltid prioriteres som nummer 1. Du må selv vurdere de langsiktige og kortsiktige effektene av dine valg. Lykke til!

  10. Det er stille i tråden. Hva synes dere om de digitale testene? Jeg synes det var en interessant opplevelse, siden jeg ikke har vært gjennom slike tester tidligere og derfor ikke helt visste hva jeg kunne forvente. Til dere som har vært gjennom denne prosedyren i flere år, merker dere forandring i testoppsettet fra år til år? 

    Finnes det noe statistikk over antall søkere som ryker allerede etter de digitale testene?

  11. Ny her, og dette er første publisering. Jeg har ikke åpnet testene på innlogget bruker ved phs enda, men har et spørsmål:

    Etter man trykker "start"; begynner testen umiddelbart, eller kommer det en forklaring på hvordan testen skal løses? Kan man se resultater med en gang fra de induktive/deduktive testene?

×
×
  • Opprett ny...