Gå til innhold

JohannesG

Nye medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

JohannesG sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har nå hatt en ny prat med økonomiavdelinga, og da blir det til at jeg får betalt for feriedagene jeg overførte fra 2023, mens jeg tar noen flere fra årets kvote uten betaling, slik det skal være. De hadde ikke tatt høyde for at overførte feriedager fra i fjor skal gi lønnsutbetaling, slik at nå blir mai litt trivligere for meg. Takk for alle innspillene! Lærer noe nytt hver dag
  2. Dette var også et tema vi diskuterte, og informasjonen jeg fikk fra økonomiavdelinga var at jeg må betale skatt på utbetaling av feriepenger som er opparbeidet i 2024, mens jeg ikke betaler skatt dersom jeg "lar de ligge" til neste år. Jeg ble derfor sterkt anbefalt å ikke ta ut årets feriepenger allerede i år, nettopp for å unngå tapet av det skattebeløpet.
  3. Dagene jeg planlegger å ta ut er delvis overført fra i fjor og delvis av årets kvote. Da kan jeg informere arbeidsgiver om hvor mange overførte feriedager fra 2023 dette gjelder, og anta at kun disse gir lønnede dager. Takk for hjelpen!
  4. Hei, jeg har et spørsmål som noen her inne kanskje kan hjelpe meg med! I februar leverte jeg oppsigelse fra min nåværende stilling. Med tre måneders oppsigelsestid skal jeg i utgangspunktet jobbe ut mai. Samtidig har jeg fortsatt en del feriedager opparbeidet fra i fjor som jeg kan ta ut. Dersom jeg f.eks. ønsker å ta ut ferie i hele mai, og dermed kun jobbe til 30. april, vil jeg da få utbetalt lønn for mai? Årsaken til at jeg er usikker er at feriedagene omtales jo som "betalt ferie", noe som gav meg inntrykk av at man får betaling også disse dagene. Arbeidsgiveren min sier det ikke fungerer på denne måten, men at jeg vil få betalt kun til 30. april dersom jeg tar ferie i mai. Jeg stoler vel egentlig på arbeidsgiveren min, men vil gjerne sjekke med noen som vet mer om dette enn meg.
×
×
  • Opprett ny...