Gå til innhold

gubbefaen

Nye medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

gubbefaen sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har begynt å skje i de siste dagene. Noen ganger lager den en helt jævlig lyd andre ganger bare blacker den selv om strømmen er på. Hva gjør jeg?
  2. Konspirasjonsteorier? De har jo innrømt det ved flere anledninger. De har også brukt musikkindustrien for slike foremål: Problemet er vel heller at media ikke forteller dere det så dere går videre i deres forbanna naive verden og tror "alt er vel". Her er en tråd om det
  3. Hvorfor var CIA tungt involvert i "motkulturen" på 60-tallet? Og foregår dette ennå i dag? Her er 2 videoer om temaet: https://www.bitchute.com/video/WluUyqPBJdcG/ https://www.bitchute.com/video/MxkGVGiCAG1w/ Og hvorfor har hallusinogener blitt mere og mere akseptert i psykiatrien de siste 20-25 år (4 siste år i Norge) og hvorfor har disse såkalte "super-raves" poppet opp overalt i verden i det siste? Her er en video om det også: https://www.bitchute.com/video/8nB7zPJAtU0C/ Jeg foreslår dere ser videoene FØR dere uttaler dere (som 90% av folk her inne gjør). Mye av dette er "declassified" i senere tid, men media annonserer det ikke akkurat.
  4. Hva med musikkindustrien da? https://www.bitchute.com/video/MLxAKgP65Q9F/ Trenger du flere linker på temaet? Jeg kan fikse dem angående trance, punk, hiphop etc etc Har ca et dusin
  5. Nei, jeg bare postet det på flere steder for å spre budskapet. Faen ikke noe jævla russer, jeg. Og en annen ting: Jeg tror Russland er smart nok til å bruke AI programmer som ikke copy paster den samme dritten overalt fordi det blir litt FOR åpenbart. You need to learn a little about something called SOCIAL ENGINEERING!
  6. Korrekt. Men Pentagon spytter i mye spenn de også. The highest bidder er vel mantraet der i gården. Med mindre det dreier seg om demonisering av Kina såklart. Og da er det neppe Kina som står bak.
  7. People are slow to catch on. If ever. Det sa de allerede på 60-tallet når det kom til propaganda i filmer. Du kan jo argumentere med at "det var under den kalde krigen", men det er like aktuelt i dag.
  8. Spill som f.eks. Call of Duty får ekstra budsjett for å fremstille historiene som "pro-amerikanske". Du har nettet. Det er ganske offisielt. Selvfølgelig ikke noe som blir slår stort opp i media såklart. Nordmenn flest har jo faen ikke fjæring på dette, men spør folk i USA eller se på Pentagons egne uttalelser. De innrømmer det, jo.
  9. Useriøst? Mye av dette er jo offisielt! Educate yourself, man!
  10. Det er sant. Tenk på det. Man kan spre budskap til millioner av folk. https://www.bitchute.com/video/WNSH1ptWo4qX/ (Finnes en youtube link også hvis dere vil heller ha den) Top Gun ble jo for bare 2-3 år siden innrømt å ha vært en rekruteringsfilm. De hadde t.o.m. "Join up here" stands utenfor kinoene når den gikk i USA i 1986. Spill som f.eks. Call of Duty for også dekket deler av budsjettet for å "bringe USA i et bra lys."
  11. Dette fordi det er flere ting som ikke stemmer og advokaten jeg hadde var en lokal idiot som var kompis med hele aktoratet og dommeren
×
×
  • Opprett ny...