Gå til innhold

Valter-Hvit

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Valter-Hvit

  1. er det noen som kan forklare hvordan poenggrensene fungerer? på utdanning.no står det feks at snittet i oslo er 5.4. men er dette det laveste snittet for å bli kalt inn til fysiske tester, egnethetsvurdering osv. eller er det sånn at den med lavest snitt som besto alle testene hadde 5.4 i snitt?
  2. Takk for svar! Det er heldigvis lenge til jeg skal søke PHS. Jeg går Vg2 nå og så skal jeg ta en bachelor før jeg søker PHS, så minst 4 år:)
  3. https://www.khrono.no/regjeringen-tar-bort-alders-og-kjonnspoeng-og-fjerner-karakterkrav/861209 tar også vekk poeng for høyere utdanning, førstegangstjeneste osv.
  4. er det noen her som vet om tidligere skadehistorikk kan brukes i mot meg om jeg søker opptak til PHS? jeg opererte høyre kne i fjor og nå må jeg sannsynligvis operere venstre kne også (fotballskader). vet dere om dette er noe som kan føre til at jeg ikke er egnet for opptak? og ett spørsmål til: hvor mye tror dere snittet vil synke når alderspoeng osv. fjernes? er det tenkelig at snittet kan synke til under 5? og vet dere når disse poengene fjernes?
  5. god kveld fremtidige og nåværende politistudenter! jeg vurderer å søke politihøgskolen, men det er nok mange år til det, da jeg går VG2 nå:) jeg lurer på om dere har noen tips til en som enda ikke har gått ut av VGS? feks hva dere ville sagt til dere selv om dere kunne møtt den 18 år gamle versjonen av dere selv:) jeg har gått ett år elektro, og ett år automasjon, men skal ta påbygg neste år. jeg ender sannsynligvis opp med 4,6-5,0 i snitt etter påbygg. dette på grunn av at jeg har svake karakterer i programfag fra yrkesfag. fellesfag karakterene mine er gode, men yrkesfag trekker meg ned. på grunn av dette har jeg tenkt å søke opptak til PHS ved hjelp av 23/5 regelen. da søker man bare med de studiespesialiserende karakterene og da ender jeg opp med ca 5,2-5,3 tipper jeg. er det noen av dere som har søkt PHS ved hjelp av 23/5regelen? går dette an? en annen ting jeg lurer på hvor mange ganger det er normalt å ikke komme inn? ser at flere her har søkt flere ganger. er dette normalt? og har de som søker andre gang noen fordel kontra de som søker første gang? eller blir de vurdert likt? så siste spørsmål: jeg skal ta en bachelor før jeg begynner på PHS slik at jeg fyller kravene for 23/5 regelen. jeg vurderer per nå sosiologi, sykepleie eller barnevern. er det noen bachelorer som kan være en fordel å ha som kan gjøre livet på PHS og mulighetene for å søke jobb bedre? har hørt bachelor i juss er bra, men ønsker ikke dette da mulighetene for jobb etterpå er begrenset og hvis jeg da tar PHS etterpå sitter jeg med to bachelorer med elendige jobbmuligheter.
×
×
  • Opprett ny...