Gå til innhold

kaysa44

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

kaysa44 sine prestasjoner

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. Mine tanker om denne saken er at politiet reagerer på hvordan denne legen har undersøkt kvinnene gynekologisk. Og dem mener det er voldtekt. Vi vet jo ikke hvordan innholdet i filmenen viser, men vi som er kvinner merker temmelig fort om en gyn undersøkelse gjøres på en ordentlig måte eller om det er seksuelt. Vi vet da forskjell på en undersøkelse proffesjonelt og en som gjør det på en seksuell vriding. Og når en i tillegg opplever det som seksuelt så vil jeg tro det stemmer. Jeg har blitt undersøkt gyn flere ganger og har opplevd det som normalt. Har aldri fått følelse eller tenkt dette er noe seksuelt.
  2. Vi var kjærester så ble det slutt og jeg slettet meldingene, så ble vi sammen igjen nå og angrer på at jeg slettet dem da jeg vil ha dem tilbake. Så talkmore kan ikke hjelpe meg?
  3. Jeg slettet meldingene til en person fordi vi ble uvenner. Så ble vi venner igjen og da jeg fikk gjenopprettet meldingene så var det bare noen få meldinger som var nyest som ble gjenopprettet igjen. Ikke meldinger fra lengre bak i tid. Er det noen som kan hjelpe meg med å hente de meldingene tilbake? Evt firma eller talkmore som jeg har abbonement hos eller andre? De meldingene er viktige for meg. så gjør hva som helst for å få dem tilbake. Har lest det går når jeg googler men vet ikke hvordan. please hjelp.
×
×
  • Opprett ny...