Gå til innhold

AsbjørnI

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AsbjørnI

  1. Hei!

     

    Jeg trenger litt hjelp av dere. Har bygget PC for første gang og etter å ha bli overbevist av dere om SSD, sitter det nå en Intel 160GB i maskinen. Før installering av W7 så ble AHCI valgt i Bios. Problemet er at når jeg nå feks kjører AS SSD benchmark, så kommer SSDen opp som IDE? (Score 386) Jeg har sjekket BIOS og der står det AHCI mode...

     

    Noen måte å sjekke "hvem som har rett"? (ASUS P755D) Vil gjerne tyne mest mulig ut av disken :-)

  2. Har latt hele XBOX 360 "NAT Strict" problematikken min ligge død en stund, men jeg er nå klar til kamp mot speedtouchen igjen (546i) :(

     

    Spørsmålet mitt er enkelt: Kan noen bekrefte før jeg setter i gang at man får "NAT Open" på XBOX 360 hvis 546i settes i bridge (ved å gjøre som beskrevet før i denne tråden)?

     

    Eller må jeg ta kontakt med NGT på nytt og se om de nå har kommet opp med en løsning?

     

    Asbjørn

  3. Jeg har det samme problemet som "Big,fat, Scarface" :( Sitter selv med en Speedtouch 546i (NGT) og får bare ikke Nat til å bli open (kun strict). Har forwardet porter (dobbelt/trippel sjekket at de faktisk er forwardet) og har prøvd alle mulige koblinger og justeringer, men uten hell så langt. Portforward.com løser ikke problemet.

     

    NGT er på saken, men de sier at de enda ikke har en løsning på problemet (de har lovet meg en tilbakemelding). Begynner å få en snikende følelse om at kanskje denne spesifikke routeren ikke er kompatibel med 360 Live uannsett hva du gjør med porter, DMZ, ect (og det finnes en del ikke kompatible routere der ute).

     

    Jeg venter i spenning på resultater fra NGT.....

  4. Velkomment til NAT strict marerittet :(

     

    Jeg fikk selv en ny ruter fra NGT (Speedtouch 546i) for noen uker siden og har trålet nettet for løsninger. Har prøvd alle gode tips og veiledninger og portene 88/3074 er forwarded til Xboxen etter alle kunstens regler... Etter å ha prøvd mer eller mindre det samme ca 40 ganger fungerte det plutselig og NAT var open. Jeg var overlykkelig, men det varte ikke så lenge. Jeg skulle gjøre noen endringer på oppsettet i ruteren som medførte at jeg måtte forwarde portene på nytt --> stooor tabbe!! Nå er vi tilbake på strict (selv om jeg gjorde akkurat det samme som når jeg fikk NAt open). Begynner å bli mektig frustrert!

     

    Jeg har satt NGT på saken og forløpig har de vært behjelpelig med å prøve å endre oppsettet fra deres kant. Har ikke lykkes forløpig (men tror det skyldes en missforståelse) og jeg skal sende dem en mail til!

     

    Noen som klarer å få NAT open (xbox 360) med kombinasjonen NGT og speedtouch?

  5. Svarer likegodt på mitt eget spørsmål -> kjøpte FZ20 fra Sparco.com. Det tok faktisk 1 måned fra jeg plasserte ordren til kameraet var i hus. Dette skyldtes at de hadde leveranseproblemer. Men da kameraet var på lager, tok det to dager før det ble levert på døren.

     

    Totalpris med frakt og moms ble ca 4500,- Nkr.

     

    Kameraet fungerer glimrende og jeg er meget fornøyd :D

     

    Når det gjelder garanti, mener jeg det er ett år (og man må nok sende kameraet tilbake til statene). Men jeg lever i den tro om at hvis et slikt kamera fungerer 100% de to første dagene, så er det lite trolig at man noengang får bruk for garantien.....

  6. Hei!

     

    Etter siste test har jeg bestemt meg for å kjøpe dette kameraet. Driver og sjekker på nettet hvor det kan oppdrives billigere enn i Norge. De to rimeligste forløpig er (brukt tollvesenet sine valutakurser):

     

    1) BHphoto (USA): $649,95 (inkludert frakt) = 5513,- Nkr (inkludert 24% moms)

     

    2) Nomatica (Frankrike): Euro 548,41 (inkludert frakt) = 5713,- Nkr (inkludert 24% moms)

     

    I tilegg kommer noen hundringser i gebyrer til tollvesenet...

     

    Noen andre som har funnet bedre priser hos andre selskaper som selger/sender til Norge?

     

    Hilsen Asbjørn

×
×
  • Opprett ny...