Gå til innhold

Geron2

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Geron2 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Å ja! Jeg velger da å fjerne koblingen/e som enkleste utvei. Usikker på hvordan jeg finner disse koblingene så jeg får vel grave litt. Tusen takk for tipset i alle fall!
  2. Glemte vel å si at jeg bruker Mac. Men det må da være en måte å få slettet en Gmail konto permanent? Kjent med Linux, men nå vil jeg bare bli kvitt Gmail kontoen for godt! 😀
  3. Sikker på at jeg opprettet under G-mail kontoen. Sjekket nå. Forsøker å gå til Gmail, logger inn og ser aktiviteten. Ingen tvil om at dette er en konto jeg opprettet fra Gmail kontoen min.
  4. For en god stund siden skulle jeg melde meg på noe. Kravet var at du hadde Gmail-konto som du også måtte bruke. Opprettet derfor en konto. Den har nærmest "overtatt" maskinen. Noen steder jeg skal logge meg inn med min vanlige .no adresse dukker denne uønskede Gmail-kontoen i stedet opp i innloggingsfeltet, og jeg kommer ikke videre. Eneste valget er å logge seg inn på den "gale" Gmail-kontoen. Må avbryte og begynne på nytt fra annet sted. Det er også slik at om jeg eksempelvis åpner Excel og klikker på profilen min i øverste høyre hjørne, er det Gmail-kontoen som vises. Ønsker å slette denne kontoen. Følger bruksanvisningen og får en epost som bekrefter at kontoen er slettet. Deretter får jeg melding på telefonen at det kreves kontohandlinger, åpenbart for den kontoen som er bekreftet slettet. Følger jeg linken jeg får kommer melding om at kontoen er gjenopprettet. Jeg ikke har noen annen Gmail-konto. Håper noen har løsningen!
×
×
  • Opprett ny...