Gå til innhold

J.Stavros

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av J.Stavros

  1. Beklager så mye, har nå tilført kommentar. Jeg er ikke den første som har delt youtube video uten kommentar.
  2. Må si jeg ble ganske overrasket når jeg så denne, var ikke klar over at så mange prøver å unngå å bli sendt til fronten. Er sikkert ikke et lett valg å måtte ta, enten å flykte eller å delta aktivt.
  3. Kiev brukte også norske medier helt frem til februar 2022. Ser også at Finn reise også fortsatt bruker Kiev selv om du søker på Kyiv. https://www.finn.no/reise/leiebil/ukraina/kiev/
  4. Kan bli positivt over tid for Norge hvis oljeprisen går opp, som igjen fører til økte inntekter til Norge. Men samtidig vil tilsvarende effekt være negativt for valgkampen til Joe Biden, amerikanerne er vistnok sensitive for økte drivstoffpriser.
  5. https://www.ft.com/content/98f15b60-bc4d-4d3c-9e57-cbdde122ac0c
  6. Akkurat slik ser jeg det også. De tar en liten landsby får å så måtte trekke seg tilbake senere. Kan også være at krigsretorikken blir brukt for å få øket villigheten i befolkningen til akseptere økte bevilgninger til forsvar via omprioriteringer og /eller økte skatter og avgifter.
  7. Ser det som svært lite sannsynlig at Donald Trump kommer til å trekke USA ut av NATO, er vel heller en retorisk trussel han har kommet med for å få de landene som ikke har oppfylt minstmålet med 2% bidrag av bnp til NATO til å yte mere. Kun 7 av 30 land oppfylte målet i 2022. Selv rike Norge har vel fortsatt ikke nådd målet enda.
  8. Har sett flere av videoene til Jake Bro og han er definitivt pro Ukraina. Brandon Mitchell er en frivillig kanadisk medic på ukrainsk side som har vært 22 måneder i Ukraina. Så er dette er pro russisk ?
  9. Er det lov å håpe på en eskalering av konflikten! Hvis Frankrike sender soldater og viser vei, så kanskje Tyskland, de baltiske landene, Storbritannia, Norge, Sverige, Finland følger etter, muligens de sør europeiske landene og USA også?
  10. Er dette bekreftet fra Ukrainske myndigheter? De angivelige tapene av helikopter, Himars, Patriot etc I det siste kan like så godt være decoys som ukrainske styrker setter ut for å lure russerne.
  11. Er alt dette bekreftet av Ukrainske myndigheter, eller er dette informasjon som har opphav fra russiske propaganda fabrikker?
  12. Det er dessverre enkelte som ikke bryr seg, eller tror de kan være nøytrale, men så enkelt er det nok ikke. Velger å sitere en kjent president etter 911. Så å være nøytral eller likegyldig er i mine øyne det samme som å være prorussisk.
  13. Vi får håpe at Norge og vesten har nyttet de 2 siste årene til å trene opp styrker som er klare til å sendes til Ukraina om det behøves. Vi ser ett svekket Russland, som har tatt svært store tap i forhold til Ukraina, så tiden er kanskje snart inne for å bidra til å få avsluttet det hele.
  14. Tror ikke Russland tør å angripe det som er under NATO evt EU beskyttelse, det er vel vitende om at NATO evt EU har fullstendig eskalerings dominans.
  15. Dette støtter jeg fullt ut, har tro på å rotere ut ukrainske soldater slik at de kan sendes østover til fronten, NATO soldatene kan også brukes som skjold for å beskytte viktige lager, installasjoner, infrastruktur, da kan ikke Russland angripe det som er under beskyttelse av NATO soldater. Dette vil også kunne øke kapasiteten til å trene nye soldater, istedenfor å sende ukrainsk personell til mange forskjellige land i Europa, så kan de trenes lokalt mere effektivt.
  16. https://www.rferl.org/a/interview-us-colonel-crowther-nato-troops-ukraine/32855871.html
×
×
  • Opprett ny...