Gå til innhold

Hoyo

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hoyo sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hallo! Nei, jeg har søkt flere steder egentlig med førstegangs. Jeg håper bare på å komme inn på studiet. Har det tatt lang tid å samle poeng? Veit at snittet er veldig høyt for de som søker i den ordinære kvoten. Hva tror du snittet vil være for førstegangssøkere i år da?
  2. Tror dere snittet på medisin blir lavere våren 2024? Med tanke på: Lavest var 59.8 (Bergen og Tromsø), men flere kom inn på etterfyllingsopptak. Lavest som kom inn på etterfyllingsopptak i Oslo vår 2023, da snittet var på 60.1, hadde snitt på 59.45. VG2 har hatt eksamen. 04-kullet slapp unna VG3 skal ha bokmålseksamen som fjorårets kull slapp unna Flere studieplasser inkludert 40 i Bergen og 30 i Oslo + noen flere i NTNU
  3. Nei, han kom inn på Oslo vår tilslutt. Var det noen andre av dere som kom inn ved etterfyllingsopptak, i såfall hva var snittet deres??
  4. Hoyo

    Medisin sitt V2024

    Heisann!! Er det noen som har noe peiling på hva snittet på medisin kan være våren 2024. Lavest var 59.8 (Bergen og Tromsø), men flere kom inn på etterfyllingsopptak. Lavest som kom inn på etterfyllingsopptak i Oslo vår 2023, da snittet var på 60.1, hadde snitt på 59.45. Tror dere snittet vil bli noe lavere, med tanke på at VG2 har hatt eksamen og VG3 skal ha bokmålseksamen som fjorårets kull slapp lett unna, samt at det har blitt flere studieplasser inkludert 40 i Bergen og 30 i Oslo + mange flere i NTNU???
  5. Hei, takk for at du svarte forresten! Trodde jeg ikke skulle få noe svar i det hele tatt.. hehe. Men uansett… jeg har noen spørsmål: 1. Tror du snittet (lavest) vil fortsatt ligge på omtrent 59,5 eller noe lavere med tanke på at 05 kullet har hatt eksamen på vg2, og skal ha det på vg3 (inkludert bokmål som ble annulert året før), samt at det også blir flere studieplasser (omtrent 30 i Oslo og 40 Bergen + noen flere i NTNU) 2. Hvordan er det egentlig å studere medisin? Er det VELDIG vanskelig, som mange påstår at det er, eller er det ganske overkommelig?? 3.Har også hørt at man kan ta odontologi og bytte året etter til medisin. Er det faktisk en greie?? Hørte med rådgiveren og hun visste ingenting om det. Masse lykke til videre med studiet!!
  6. Så fint at du kom inn! Gratulerer så masse, men lurte på en ting. Vet du om noen andre også kom inn med mindre snitt?? Kanskje på UIB eller UIO?
×
×
  • Opprett ny...