Gå til innhold

ThomasHansen

Medlemmer
 • Innlegg

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ThomasHansen

 • Bursdag 26. aug. 1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

ThomasHansen sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

 1. Søkte om leilighet på litt forskjellige steder. Blant annet Lillo, Carl Berner og i Lillestrøm. Fikk tilbud om plass i Lillestrøm, men det finnes jo ikke parkeringsplasser for biler der så vidt jeg klarer å se. Noen som har bodd eller bor der nå som har noen oversikt?
 2. Hvordan ligger det nå an vedr. å få jobb i gods etter endt skolegang? Det er definitivt i den retningen jeg ønsker å gå.
 3. Takker takker! Søkte på leilighet hos Lillo her for en stund siden. Noen som vet hvordan trykket på leiemarkedet der er? Evt. noen andre plasser i byen som er egnet?
 4. Da fikk jeg tilbud om studieplass!
 5. Etter hva jeg fikk høre fra legen på helsetestene så sender skolen normalt ca. 25% fler personer til testene enn dem kan ta inn, da dem vet at ca. 25% ikke består, men i år var det visst 35% som ikke besto, så dem måtte inn med flere til testene. Jeg vil i så fall annta at hvis du fikk beskjed om å komme tidlig og besto så er du safe, men det er man vel kanskje uansett om man består. Selv har jeg 62 poeng, så fremst jeg har regnet riktig. Det koster skolen rundt 4500,- per person dem sender til disse testene, så dem sender ikke fler enn absolutt nødvendig. På hjemmesiden demmes sto det at i 2023/2024 kullet sto det følgende angående poenggrenser (dette er dåg for 144 fulltidsplasser og x-antall deltidsplasser): Poenggrensen for deltid utdanning var 56,7 poeng, og for fulltid 45,8.
 6. Måtte litt frem og tilbake på mine tester, men kom i mål til slutt, så nå er endelig alle tester bestått for min del, så nå håper jeg bare at poengene mine holder for å få tildelt plass på lokasjon i Oslo. Noen andre som har bestått?
 7. Ifølge Lokførerskolen så var det intet mindre enn 1500 søkere i år. Trangt om plassen om det bare er 48 + 20 som skal inn. 😮
 8. Man får ikke svar fra skolen før i slutten av mai. Man får dåg svar på helseattesten på Digipost.
 9. Ser vel sånn ut ja. Ble invitert en dag før fristen gikk ut.
 10. Da var jeg invitert til helsesjekk i slutten av mars. Tror jeg hadde 62 poeng om jeg har regnet rett. 4.3 i snitt x 10 på karakterer + fagrev (bestått) og 9 poeng fra relevant arbeidserfaring. Så nå får man se da hvordan det blir :o
×
×
 • Opprett ny...