Gå til innhold

Trondd

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Trondd sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. I første omgang spurte jeg her. Å fikk da forskjellige tilbakemeldinger. Derfor undersøkte jeg med Gorenje i forhold til modellen og varmeelementet. Og lokale elektrikkere. Så dette er ikke gambling. Ser jo at du ikke vet alt i denne saken å kommenterer deretter. Men takker uansett for tilbakeldinger.
  2. Det er ikke 4200w men 2600w totalt Har undersøkt med Gorenje og totalt 2600w Et element er delt i to. Det ene kun for ovn ca 1000-1600 skrur du på grillen blir det 2600w begge elementene
  3. Nei du misforstår. har undersøkt med Gorenje og modell. Totalt 2600w Et element er delt i to. Det ene kun for ovn ca 1000-1600 skrur du på grillen blir det 2600w begge elementene samtidig.
  4. Da kan jeg opplyse til alle i tråden at dette fungerte akkurat som jeg trodde, og spurte etter først i tråden her. Så nå fungerer komfyren utmerket med et større element 👍
  5. Hei har en Gorenje stekeovn med defekt varmeelement 1600w Har et varmeelement på 2600w som er helt likt å passer. Dette kan brukes det, for det er vel termostaten som kobler elementene ut og inn når riktig temperatur er oppnådd? Det jeg mener blir forskjellen er at den vil varme opp raskere enn før. Men likevel justere seg etter termostaten? Sikringen er stor nok.
×
×
  • Opprett ny...