Gå til innhold

Zantaryan

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Zantaryan

  1. Akkurat det jeg også argumenterte for. De leverte ikke varen/tjenesten jeg betalte for og dermed har jeg rett til å få pengene tilbake.
  2. Kjøpte også to flybilletter til og fra Bangkok fra Lufthansa. Kjøpte flybilletter for to for 15.5k totalt, men så la jeg merke til dagen etter at de er nå på salg for 14k. Kansellerte billettene, kjøpte nye og spurte om refusjon. Gikk greit, til tross for at de ikke var flex-billetter. Kjøper alltid flybilletter med mastercard. Synes de har fått dårlig omdømme i det siste pga. streiker osv. Men liker dem da du ikke trenger å betale for drikke og mat på lang-distanse turer (har hørt fra andre, ikke flydd med dem før) 😊
  3. Jupp og antall minutter ringt 😊. Dokumenterte selvfølgelig hva som ble kansellert, det som ble vist av alternativer på deres nettside, mailer jeg fikk fra dem osv.
  4. Viste bare mail logg som alle får fra Kiwi.com når ting blir kansellert samt telefonlog at jeg var i samtale med dem. Krevde ikke noe mer enn det.
  5. Unngå å send mail, da du må dokumentere hva du skrev og sikkert vise bilder av mail-utvekslingen mellom dere. Feil formulering kan fort føre til at du får avslag. Beste er å ringe og være fastbestemt på hva du skal ha. Kommer du ingen vei tar du det videre som reklamasjonssak eller evt. det som passer situasjonen din best. Siden Kiwi får titusener av telefonsamtaler i løpet av dagen så tror jeg de fort glemmer/klarer ikke å hente telefonsamtalen dere hadde imellom.
  6. Hei igjen, Vi hadde som sagt to mellomlandinger, altså 3 flyvninger tur retur. Vi hadde betalt for reisen via DNB mastercard, og vi dekket det manglede beløpet på mastercarden ca. 1 måned senere. Når vi fikk vite at den ene flyvningen begge veier ble kansellert fikk vi som sagt to alternativer - bestille ny reise eller kansellere og få tilbake en liten sum. Jeg snakket med kundeservice på telefon om å få alternativet om å bestille fly for den strekningen som ble kansellert da vi ikke hadde mulighet via Kiwi nettsiden (det var alltid en Inder som tok opp). Det viste seg at jeg ikke kom noe vei med dem da de bare repeterte det som sto på nettsiden deres og endte opp med å åpne en reklamasjonssak via DNB. Argumenterte med at jeg ikke fikk varen/tilbudet jeg betalte for, samt at de holdt oss i en såkalt "gunpoint" der vi måtte enten velge A eller B. Du må selvfølgelig dokumentere at du først kontaktet Kiwi.com om mulig løsning, men at dere ikke kom til enighet. Fikk tilbake alt av penger etter 2-3 måneder (hastet ikke for vår del) og det var ca. 2 meldingutvekslinger. Med alt av penger mener jeg også penger for de ukansellerte flyvningene.
  7. Hei, Har ikke vært aktiv, men skal svare deg senere.
  8. Tilfellet mitt er litt annerledes og jeg var mye verre posisjonert enn deg da den ene flyvningen av 3 ble kansellert fra Oslo til Sentral Asia. Skulle reise til sentral Asia i fjor med Kiwi. Bestilte tur-retur reise for hele familien på 6 med 3 mellomlandinger via Kiwi. Ene flyvningen var med Wizzair, og de endte opp med å kansellere flyvningen. Dermed fikk vi to alternativer fra Kiwi, enten kjøpe ny reise som koster nesten det dobbelte eller kansellere i sin helhet og få tilbake omtrent 10%. Dette var helt uakseptabelt da bare den ene flyvningen ble kansellert. Tok det via DNB mastercard og fikk pengene tilbake (full sum). Har aldri hatt noe problemer med Mastercard. De er sykt gode mtp. nettsvindel og reklamasjonsrett. Lykke til, du får garantert pengene tilbake.
×
×
  • Opprett ny...