Gå til innhold

JulBNO

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

JulBNO sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har sett på nrk serien "gutta på skauen". Den norske motstandsgruppe i serien har hatt en telefon for å kommunisere med London. Fordi FM ikke fungere for å kommunisere over flere hundre km kan bare kortbølge ble brukt. Er det historisk akkurat at gutta på skauen har hat kortbølgeradioer som er sterke nok til å nå England?
  2. Takk for svaren! Jeg kommer fra tyskland og bor ikke i Norge, jeg bare planlegger å studere der. Universitetet i Oslo har skrevet meg at kravene i matematikk og fysikk er dekket med den tyske vitnemålen, jeg må bare ha hatt emnet i to år.
  3. Hei, jeg vet det er mulig å studere med en tysk "Abiturzeugnis" i norge, men for mange fag er det nødvendig å ha Matematikk R1 og R2 og fysikk 1. Trenger jeg det også hvis jeg hadde fysikk og matematikk på vidregående i tyskland?
  4. Hei, Jeg kommer fra tyskland og ofte se på NRK TV på en iPad med en VPN fordi jeg lære en litt norsk. Jeg vil gjerne se NRK på TVen min. En adaptor fra lightning til HDMI konnektor er veldig billig og enkelt til bruke, men jeg har hørt det adaptoren ikke fungere med en VPN-forbindelse. Er det riktig og er det mulig til å motta NRK TV eller TV2 uten VPN i tyskland?
×
×
  • Opprett ny...