Gå til innhold

Guy

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Guy sine prestasjoner

19

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja heldigvis har vi frossenpizza og takeaway for kvinnfolk i Skandinvia kan jo faen ikke lage mat. De er for bortskjemt til det! Så fint de har takeway og frossenpizza så de ikke sulter ihjel i sitt feministiske sosialist Utopia!
  2. Ja frys ut alle som sier deg i mot og ødelegg livet deres.
  3. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Flat earth bozo! Du vet flat earth er en CIA psyop fra 80-tallet for å splitte de såkalte "truther communities" så de krangler om irrelevant bullshit? Dere er så jævla lettlurte! Gå heng på facebook!
  4. War is a racket. Du kan starte der. Ta det videre. Eller du kan ta det nyere Amerikanske orddtaket: "Når økonomien går dårlig, start en krig!" Er du klar over hvor mye spenn det ligger i det?
  5. At krig er en business er nok ikke en konspirasjonsteori, desverre.
  6. Du vet hva de sier: "War is a racket." A business! Drep folk... pengene tikker inn
  7. Forstå en ting: Gro Harlem Brundtlandt solgte oss ut til EU i 1995. The rest is history! It's a big club... and you ain't in it
  8. Lav takhøyde? Jeg er utestengt på livstid for ANDRE advarsel! Nytter ikke bruke VPN for å gå rundt det heller! Jævla PMS-kjerringer hele gjengen! MENINGSTYRANNI ! Feministguiden er hva det egentlig burde hete!
  9. Nei, jeg har ikke noen flere videoer å komme med akkurat nå. Syns den videoen sier nok om fyren.
  10. Ja, det sa det om mobiler og en gang. Look at were we are today!
  11. Jo, greit, men å tro at de er bevisste eller i det hele tatt er i nærheten å være det er latterlig. Jeg prøvde forsåvidt chatGPT i starten, og jeg syns det var... MEH! Men så foret jeg ikke så mye info i det jeg ba det gjøre heller da. Jeg har også testet ut sånne "lag en låt" AI greier der du skriver sjanger og hvilke ord du vil ha med og jeg syns det var... "mediocre at best". Ganske så middelmådig. Misforstå meg riktig her. I forhold til der vi var for 15 år siden var det jo imponerende sånn sett, men gitt hypen rundt det så syns jeg det hele var skuffende. Jeg ser definitivt potensialet. Og jeg ser også hvordan dette vil gjøre folk ennå latere. Hvorfor gidde lage en video eller musikk når du bare kan be et program gjøre det?
  12. Litt fakta om Trumpfamilien media aldri nevner https://www.bitchute.com/video/3c50rhtMBAVE/
  13. Det er ingen kraftkrise alt er iscenesatt og notatene finnes på FN sine sider under "Agenda 2030" (utarbeidet i 2015 og er en mere drakonisk versjon av Agenda 21 som ble utviklet i 1992.) Det er bare å lese de dokumente og putte to og to sammen så vil du se at "klimakrisen" var utarbeidet OFFISIELT for over 30 år siden, men fikk aldri mediadekning som så mye annet. George Bush (Sr. ikke idiotsønnen) skal ha sagt i et intervju til Diane Sawyer (om jeg husker riktig) i 1994 at hadde folk vist hva de skrev under på i Brazil i 1992 ville de blitt dratt ut i gatene og lynsjet. Jeg husker jeg leste det en gang på 90-tallet og har hørt folk dra det opp innimellom og det finnes sikkert en plass på nettet, men jeg orker virkelig ikke å lete fordi jeg gidder ikke prøve overbevise noen om de ikke kan finne sånt selv.
×
×
  • Opprett ny...