Gå til innhold

User0293847272

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

User0293847272 sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for Godt svar! Kan godt hende at hun tester meg. Det hender ofte at hun sier "Du vet hva du har gjort nå", "Du er slem mot meg", "Det der sårer meg" osv… Like etterpå sier jeg, hva har jeg gjort???? Da begynner hun å smile og sier at det var tull.
  2. Jeg vet med meg selv at om jeg hadde slått opp hadde jeg ikke klart å gjøre noe annet, har dessverre om jeg kan si der blitt for glad i henne og familien hennes. Jeg hadde da mest sannsynlig angret meg like etterpå..
  3. Hei. Legger her alle kortene på bordet i håp om å få ærlige svar om hva jeg bør gjøre. For snart 3 mnd siden ble jeg sammen med en jente. Hun er 17, jeg er 20 år. Problemet her er at jeg har blitt veldig usikker på henne. Hun sender innimellom bilder av seg selv med ganske leddkledd plagg på overkroppen slik at puppene hennes syntes ekstra mye. Dette blir også sendt på snap til andre gutter, flere av disse lagrer bildene i chat. Hun visste meg at de lagra det(så hun skjulte det ikke akkurat). Jeg liker ikke at hun sender sånne bilder til andre, men har ikke sagt noe om det til henne. Jeg fant også ut for typ 1 mnd siden at hun hadde en annen fyr hun holdt på med mens jeg og henne holdt på og bli kjent, ganske rett før vi faktisk ble sammen. Ikke at dette skal være en big deal siden vi ikke var sammen da, men fortsatt føler jeg det som et knivstikk i hjertet. Hun sier til meg i ny og ned "Det er en kar som prøver seg på meg". Igjen så sier hun det til meg, så det holdes ikke skjult. Men fremdeles føler jeg meg ikke bra av det. Tidligere i dag skrev hun til meg at Hun ble delt på storyen til venninna hennes og at 16-17 Gutter la henne til på snap. Ifølge henne var det vennina hennes som la dem til tilbake. Jeg har blitt veldig glad i henne og sliter med å vite hva jeg skal gjøre. Vil helst ikke la henne gå siden jeg er så glad i henne, men når jeg konstant går rundt og er stressa, redd for at hun skal gjøre dit og dat så blir jeg veldig usikker på min egen Helse. Kan godt henne at jeg bare er altfor sjalu og ikke har nok erfaring med forhold, det kan godt være. Jeg vet også at hun er 3 år yngre enn meg, så noen ting må jeg bare leve med enn så lenge. Ønsker ordentlige svar og takker for tilbakemeldinger.
×
×
  • Opprett ny...