Gå til innhold

kallisen

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

kallisen sine prestasjoner

21

Nettsamfunnsomdømme

  1. Russland har ødelagt hver eneste bygning i Chasiv Yar og gjort det vanskeligere for seg selv. Mye lettere å grave seg ned og skjule seg i ruiner, og man må ofre sinnsykt med infanteri for å klarere hver eneste kvadrat og kubikkmeter av byen før man kan si at den er tatt.
  2. Har man først atomvåpen, så er det ikke noe problem å sette sammen en hydrogenbombe da ingrediensene er allemannseie (lithium-6 deuteride) og teknikken for å bruke fisjon som detonator er offentlig kjent informasjon. Nord-Korea har jo allerede testet en hydrogenbombe på rundt 280 kilotonn i fjellene for noen år siden.
  3. Ser ut til at Chasiv Yar faller til Russerne innen kort tid. Jeg tipper 1 uke om man skal sammenligne med dagene før Avdiivka på deepstatemap. https://deepstatemap.live/en#13/48.5786/37.8575 https://www.reuters.com/world/europe/ukraines-top-commander-says-russia-aims-capture-chasiv-yar-by-may-9-2024-04-14/
  4. Fallout var helt fantastisk, jeg binga alle 8 i går og jeg er helt addicted nå! Gir meg GoT vibber i kvalitet og produksjon! Nå er det bare å vente på sesong 2!
  5. Om det skal ha noen konsekvens for oss så blir det kun positivt, siden vi kommer til å tjene enormt mye mer penger når Oljeprisen skyter i taket. Så om noe så er dette en net positive for norge som nasjon, selv om det er forferdelig å si det.
  6. Det er vel ingen hemmelighet at Israel har en enorm militær slagkraft(og atomvåpen). Og det må de nesten ha når de er omgitt av fiender på alle kanter!
  7. Israel har vel såvidt brukt 10% av sine kapasiteter på gaza, så om de gjengjelder mot iran med full styrke så kan det virkelig bli stygt!
  8. Ser ut som at russerne gjør klar til en knipetangsmanøver rundt Chasiv Yar. Ukraina har tapt flere hundre kvadratkilometer de siste ukene til Russland og ting ser dårlig ut for Ukrainerne om ikke USA sender mer støtte.
  9. Selv om det er bra at Ukraina klarer å sabotere mål dypt inne i russland så er situasjonen på bakken ganske kritisk! Russland rykker kraftig fram fra avdiivka og har tatt 3 landsbyer til. Det må sendes mye mer artilleri ammunisjon om Ukraina skal klare å stagnere den siste russiske offensiven.
  10. Selv om det i ytterste konsekvens vil føre til Russisk seier og okkupasjon av mye større landområder enn det de allerede har karret til seg? Vi kan ikke la Russland vinne, det vil sette en ny presedens i Europa ikke sett siden 2. verdenskrig. Da er eneste løsning å snakke et språk som Russland forstår og det er hardt mot hardt. Vestlige politikere er altfor svake og unnvikende, det var derfor Putin slo til som han gjorde og.
  11. Det er nå helt åpenbart etter de siste ukers utvikling på fronten at Russland vil feie over Kyiv innen få måneder om NATO ikke setter foten kraftig ned og sender inn fredsbevarende styrker etter invitasjon fra de legitime ukrainske myndighetene til å holde gjenværende ukrainsk land trygt fra Russisk aggresjon. La Russland beholde de områdene de har okkupert, men lag en rød linje med NATO soldater og nato-utstyr langs ukrainas nye østlige grense og innlem dem i EU og NATO. Jeg er helt enig med Macron, NATO må handle NÅ om Ukraina skal overleve som nasjon. Det nytter ikke med diplomati mot Russland. Vi trenger støvler på bakken!!
  12. Jeg synes det er skummelt når folk snakker om atomvåpen! Folk flest i dag undervurderer hvor farlige disse våpnene er. Sto man på gaustatoppen i Rjukan og så i retning oslo og Oslo ble truffet av en hydrogenbombe så ville det sett ut omtrent som dette, det sier noe om skalaen på disse våpnene. https://www.youtube.com/watch?v=B3mvFanaPGE
×
×
  • Opprett ny...