Gå til innhold

milady

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

milady sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Så bra du klarte det! Bra jobba! Og god ide forresten 😊 takk for svar!
  2. Finnes det noen røykeslutt rehab/camp/resort type sted hvor man isoleres fra røyk og kan heller distraheres med andre aktiviteter? Når jeg leter kommer det opp diverse men er i land langt unna. Skulle helst vært Norge, evt land ikke så langt unna.
  3. Tok av ac service ifjor så forhåpentligvis er det ikke noe galt med det allerede. Jeg tror jeg skal prøve tipset ditt og kjøpe Blåtind, se om det kan hjelpe.
  4. Jeg har de siste to dagene fått et nytt problem. På bilruta, spesielt foran, så har jeg fått et hvitaktig belegg. Kan nesten minne om stearin, det virker sprøtt når jeg skraper det av, men det er igjen et fettete belegg som jeg ikke blir kvitt. Jeg har prøvd med salmiakk, og med Salt-X, da jeg tenkte dette var salt. Men begge disse gjør bare at det stivner igjen, og jeg må igjen skrape av, med det samme belegget sittende igjen. Dette er ikke noe jeg tør å kjøre med da sikten blir så dårlig, men jeg har ingen anelse hvilke middel jeg kan bruke for å bli kvitt dette. Virker som problemet kom når det ble veldig kaldt igjen, hadde ikke dette problemet sist kuldeperiode, og jeg har heller ikke i mellomtiden brukt noen form for spray o.l på ruta. Noen tips?
×
×
  • Opprett ny...