Gå til innhold

nides25

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

nides25 sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvilken utdanning bør jeg ta hvis jeg ønsker meg en remote stilling som tillater meg jobbe via nett og tilbringe mye tid på reise? Trenger ikke stort mer utbetalt enn 20-30k per månede. Har per i dag fagbrev med årslønn på ca 750k, men kan dessverre ikke kombineres med å arbeide på nett.
  2. Se heller på noen med litt peiling. Zelos for å ta et eksempel fra de jeg nevnte selger alle ut på sekunder hver gang de slipper en ny modell og de fleste modellene deres koster under 20 000 og ofte under 8000. https://www.youtube.com/@PeterKotsa https://www.youtube.com/@DesignAtelier https://www.youtube.com/@JustOneMoreWatch https://www.youtube.com/@BraveBeaters https://www.youtube.com/@WatchGeek https://www.youtube.com/@ID-Guy https://www.youtube.com/@RandomRobReviews https://www.youtube.com/@EscapementWatch https://www.youtube.com/@cheapwatchman_official/videos https://www.youtube.com/@YoureTerrific/videos Hvis noen synes en klokke er kul så blir den ikke mindre kul av at den koster 800.
  3. Det der er bare svada. Seiko5, Seiko Prospex, Citizen, Orient, Certina, Tissot, Sinn, Oris, Doxa, C. Ward, Zelos, Wise og veldig mange andre har klokker som koster godt under 20 000,- med kvalitet som vil vare lenger enn de fleste mennesker. Det eneste du ikke er helt på bærtur med, men likevel er for uvitende til å nevne; er at en handpolert Grand Seiko gjør seg bedre enn en masseprodusert Rolex satt sammen av en robot.
×
×
  • Opprett ny...