Gå til innhold

Folkvang

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Folkvang sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har nå regnet på det - og det koster litt mer å flytte til Kristiansand enn å levere til anlegget 5 minutter unna 🤣 Du har kanskje rett i at man burde kunne levere uten å betale ekstra - kanskje det hadde ført til færre villfyllinger som kanskje koster samfunnet mer enn å fjerne vederlaget...det burde noen skrive gradsoppgave om!
  2. Det er mye ja. Mange år med skrotnisse fører til mye ymse skrot som ingen vil røre. Det er vel kanskje snakk om å spare seg 2-3 ekstra turer hvis jeg må være forsiktig med å fylle opp bilen for mye. En del av tingene skal leveres til "bruktbuå", men hvis de ikke vil ha det så må jeg kanskje betale for å kaste det 50 meter unna. Stabler alltid kompakt Hvilken kommuner er det som IKKE har gebyr for å levere avfall? Det koster å gjenvinne, og de som kaster mye bør betale mer enn de som kaster innenfor rammene. Det er helt fair synes jeg. Stavanger kommune har også ordning med vederlagsfri henting av 3 kubikk grovafall, 3 ganger per år: https://www.hentavfall.no/rogaland/vilkar/grovavfall/ Bruker denne for å bli kvitt det verste, så det er en helt genial løsning. Glad jeg bor i en kommune med service-rettet renovasjon Takk, den skal jeg ta med meg. Skal melde tilbake! Kunne ikke falt meg inn! 😮 Her er det enten 145,- eller gratis for elektrisk, farlig, hageavfall + noen mer spesielle kategorier. De har vel blitt brent på sånne som deg før da
  3. Noen som vet hvordan praksis er på gjenvinninsstasjonen når de skal bedømme hva du skal betale? Prisene her er 145,- per påbegynte m³. Lurer på om noen har erfaring med hvordan det prissettes i praksis. Anslår de volumet eller er det i praksis én pris for stasjonsvogner uansett? Har en stasjonsvogn, med 1,6 kubikkmeter lagring med nedslåtte bakseter. Da skal jeg betale for 2 kubikk hvis den er stappfull, og 1 kubikk hvis den er ca 2/3 full. Dette er gjerrigknark opplegg, men gidder ikke kaste bort hundrelapper eller kjøre ekstraturer hvis jeg ikke trenger det.
  4. Kjøkkenviften på min mors kjøkken er ødelagt og kan ikke repareres. Det er ekstremt vanskelig å komme seg opp på krypeloftet, og derfor vil jeg vite mest mulig på forhånd. https://p.flexit.no/produkter/kjokkenvifte/utgatt_modell/med_motor/brasserie-m_med_volumdel/kjokkenhette_brasserie-ms_stal_m-vd/ Denne modellen har innebygget vifte, men det er opprinnelig opplegg for Villavent i boligen fra ca 1990. Av en eller annen grunn ble den gamle kjøkkenhetta erstattet med en som har innebygget vifte. Er dette vanlig, for å supplere avtrekket fra motoren på krypeloftet? Han som kunne svart på hvordan dette er lagt opp husker ikke lenger hvordan og hvorfor ting ble gjort. Jeg har all grunn til å tro at det ikke har blitt gjort kontroll eller vedlikehold av Villavent på loftet på 15-20 år. Men jeg antar at luft fra kjøkkenet fortsatt går gjennom ekstern vifte. Om den står på eller av vet jeg ikke før jeg kommer meg opp på loftet. Jeg finner forresten ingen ledning for styrestrøm i overskapet. Hvordan kan det ha seg? Er det problematisk å ha dobbelt opp med kjøkkenhefte med vifte + Villavent motor? Det enkleste er å la dette mystiske opplegget være, og bytte ut den ødelagte kjøkkenhetta med en tilsvarende modell.
×
×
  • Opprett ny...