Gå til innhold

azs

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

azs sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. azs

    Juss studie Bergen

    Vil studere juss i Bergen til høsten. Tipper på at jeg får 5.7-5.8 i snitt, kanskje 5.6 hvis eksamen går dårlig. Tror dere jeg kommer inn? Vil finne et sted å bo tidlig, men risky mtp om jeg kommer inn eller ikke... Og er det noen som har erfaring med selve jusstudie i bergen? Har hørt at det er toxic over alt, men hvordan er det egentlig i bergen?
  2. Wow, takk for gått og utfyllende svar. Tenker å søke uansett og se det litt an.
  3. Ja, det har de. Jeg føler det kanskje blir anderledes p begynne p studere et halvt år etterpå, når alle de andre studiene som starta på høsten er halveis og hadde fadderuke samtidig etc. Vet ikke, kanskje jeh bare overtenker det…
  4. Hei! Jeg skal søke på studier snart, og er skikkelig usikker på om jeg skal ta friår eller ikke. Vil studere juss på UiO, og er rimelig motivert for det (ikke sånn at jeg føler jeg brenner for det), men føler virkelg det er noe jeg kan trives med. Samtidig har jeg litt lyst på friår, for å jobbe og reise, men jeg syns et år er veldig lenge og er redd for å ikke komme tilbake på skolebenken... Er det noen som er/har vært i samme sitasjon og har noen tips til hva jeg kan gjøre? På forhånd, takk!
  5. Hei! Jeg skal skrive en fordypningsoppgave i norsk hvor jeg skal finne en problemstilling, lese to bøker knyttet til problemstilling, gjøre egne undersøkelser og sammenfatte og dokumentere resultatet. Akkurat nå tror jeg at jeg vil skrive om rasisme. Har funnet to bøker jeg synes ser interessante ut "Vi puster fortsatt" av Yohan Shanmugaratnam og "skal liksom liksom-passet ditt bety noe" av diverse forfattere. Jeg sliter likevel med å finne en problemstilling som er god nok til å jobbe med. Noen som har noen tips? Dersom dere har tips til andre bøker, tar jeg gjerne imot det også!
×
×
  • Opprett ny...