Gå til innhold

karen12345

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av karen12345

  1. Permisjon - sykemelding = 0 egenmeldingsdager..må være i arbeid 4 uker før jeg har rett på det. Finner nok en løsning..men trist, har hatt samme fastlege i 10 år..har ikke lyst å bytte..
  2. Nei egentlig ikke... men jeg har jobba beinhardt for å bli selvstendig.. men du har nok rett..jeg er ikke god til å ta vare på megselv dessverre...
  3. Kjære deg... hvordan kam du si du er 33 år å har null? Du har vell en haug med livserfaring.. du har jo fortsatt god tid til å skape deg det du måtte ønske... da jeg var 21 ble jeg dumpa og satt alene med en 4 mnd gammel baby... null utdannelse..eide ingenting... idag... 16 år senere har jeg klart å etablere meg ta høyere utdannelse..mann,flere barn .. poenget er = du har verden foran dine føtter..benytt deg av det.. jeg skulle gitt en alt for å hatt muligheten til å starte på nytt igjen... ta nye/andre valg osv... du kan bli hva du vil..skape hva en du vil..du må bare legge en plan og innsats.. altfor ung å gi opp 💚 heier på deg!
  4. karen12345

    Legen kjefter

    Jeg er litt i villrede og lurer på hva jeg skal gjøre... Jeg har i flere år hatt problemer med korsryggen, for blere år siden fikk jeg diagnosen scoliose og har slått meg til ro med det. Det har verket i 10 år,men har stått i full jobb/studier..kombinert studier + 120% jobb i perioder. Etter et svangerskap ble ryggen verre og smertene større og itllegg fikk jeg stivhet om morningen i rygg ,kne,armer og leddsmerter.Jeg fikk medisin av legen som jeg skulle prøve ut uten at den hadde virkning.. Legen hadde reist på ferie då jeg måtte til vikarlege,vikaren var særdeles lite hyggelig, gjor ingen undersøkelser og feiet meg vekk med alle har leddmerter.gikk ut derfra med tårer i øynene. Etter mye og om men så klagte jeg denne legen inn til statsforvalteren. De opprettet tilsynsak og ba om at vikaren tok kontakt innen 4 uker, nie han selvsagt ikke gjorde. Innimellom her fikk jeg svar på mr så viser benmargsødem- typ betennelse eller tidlig sakrolittforandringer. Ved neste legebesøk hos min fastlege fikk jeg overhaling for å ha klaget inn vikarlegen. Hun ville holde tilbake sykemelding. ( nå jobber jeg 114%, sa opp min deltidstillig på 14%) Jeg klarer ikke jobbe ut oppsigelsestiden i 14% stillingen da det er en fysisk krevende jobb og ledd i armer og ben verker. Jeg har 1 mnd igjen av oppsigelsestiden og mangler sykemelding...jeg føler meg utrolig dårlig behandlet og opplever ikke at jeg får helsehjelpen jeg trenger... what to do..
×
×
  • Opprett ny...