Gå til innhold

Maya14

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Maya14 sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Støtter denne! Har selv en praksisnær lederutdanning fra Forsvaret, og da i form av befalsskole og flere nivådannede kurs. Jobbet i Forsvaret de siste ni årene, og det er et uendelig hav av utviklingsmuligheter. Nå tar jeg en sivil bachelor i beredskap og krisehåndtering, som i tillegg er perfekt å kombinere med nåværende stilling. I Forsvaret satses du på fra dag èn, og om du er motivert så vil det belønnes. Har du vært på sesjon enda? 🙂 Eventuelt så kan jeg anbefale e ttudie som heter Organisasjonsteori og ledelse. Tar for de viktigste aspektene for ledelsesteori, og gir deg de beste forutsetninger og organisatoriske verktøy som du kan ta med deg videre.
  2. Men til spørsmålet ditt; nei, det spiller ingen særskilt rolle utenom nevnte faktorer 🙂
  3. Absolutt! Som nevnt så overtenker jeg, og trekker konklusjoner veldig raskt. En utrolig lei uvane som jeg jobber med, men dessverre har dette ført til at jeg er ekstra nervøs rundt sensurfrister og lignende. Jeg er også en veldig praktisk person, så det at jeg i det hele er på siste året på en bachelor nå, er både veldig fint og litt overraskende. Så selv om jeg vet at jeg har gjort alt riktig med tanke på kildehenvisninger og ikke har vært i nærheten av å jukse, så greier jeg ikke å børste av meg frykten for å stryke eller bli tatt for juks. Og når noen i emnet da har fått karakterene sine tidligere, så går jeg beklageligvis rett i katastrofemodus
  4. Hei, For tre uker siden, så tok jeg eksamen i et ganske stort emne. Det var over 100 deltagere, og jeg vet at det er både interne og eksterne sensorer. Sensurfristen er på tirsdag - altså om to dager, og det ble lagt ut sensurveiledning i faget tidligere idag. Dog, så vet jeg at det er flere som allerede har fått karakter for flere dager siden, mens vi er flere andre (hvertfall noen få) som ikke har. Jeg er en typisk overtenker, så jeg håper noen kan hjelpe. Slik jeg har oppfattet det, så har hun ene som har fått karakter, ikke samme sensor som det jeg har. Hun har intern, mens jeg har ekstern. Kan dette være en faktor for ulike publiseringstidsspunkt? 🙂 ... Skal selvsagt ringe universitet i morgen, men tenkte å prøve meg her også - bare for å roe ned nervene litt, hehe.
×
×
  • Opprett ny...