Gå til innhold

databruker

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

databruker sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Lurer på om det finnes en guide som viser optimal fremgangsmåte på å rense leilighet. Gjerne en omfattende moderne guide som viser hvordan man bør rense forskjellige typer flater med utstyr vi har tilgjengelig i dagens marked.
  2. Har ikke tilgang til bil og er en enslig person uten bekjente som kan hjelpe meg med kjøretimer. Hvordan bør jeg gå frem for å skaffe lappen og kjøpe bil? Jeg kan ingenting om biler og hva eie en bil innebærer. Finnes det noen ordninger for en i min situasjon? Har hørt at NAV kan finansiere lappen. Vil gjerne høre input angående det hvis noen har. Oppholder meg i Oslo og omegn hvis det er relevant. Takk.
  3. Hei, leter etter VOEC-registrerte nettbutikker som selger klassiske antrekk for menn. Leter sko/klær som er en mellomting av Dressmann og Ralph Lauren Purple Label f.eks. P.d.d. har jeg bare funnet: careofcarl.no skomakerdagestad.no bergbergstore.com cavour.co Har dere noen flere anbefalinger? Takk.
  4. Det blir sendt ut automatisert e-post fra DHL sin side med link som er gyldig i to dager hvor man kan betale toll/mva/gebyr. Brukte den linken til å betale (nei, det er ikke scam). Tror de følger tollkalkulatoren regelrett-ish, men det er første gang jeg opplever at de gjør det. Det har alltid pleid å være billigere enn hva tollkalkulatoren antyder uavhengig av fraktselskap. Er det nå nylig skatte-/tolletaten har begynt å bli ekstra pirkete angående det?
  5. Jeg som ringte. Kontonr’et er deres og mail adressene er verifisert av Google.
  6. Skal ikke betale noe utlegggebyr hvis det er det du spør om. Bare tollavgift og merverdiavgift.
  7. Hadde tlf samtale med DHL nå nettopp. Ble fortalt at staten har krevd inn mer avgifter fra dem fordi jeg betalte for lite i import i førsteomgang. Har det liknende skjedd med noen av dere før? Kan staten ta feil eller bør jeg bare betale og la det ligge? Hvordan bør jeg gå frem?
  8. Jeg har nå fått en faktura om å betale importavgifter på nytt fra DHL to måneder senere at jeg fikk varen. Jeg betalte allerede den første fakturaen jeg fikk på mail med en gang varen kom til hentested. Nå har jeg fått en ny faktura forespørsel, men denne gangen rett til banken. To måneder senere altså. Har noen andre opplevd det samme? Hvordan bør jeg gå frem?
×
×
  • Opprett ny...