Gå til innhold

Sondre O

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Sondre O sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Skal ta å gjøre det når jeg kommer til det. Takk
  2. Takk skal se mer på det senere, nå holdt den endelig kjeft så takk for hjelpen til alle.
  3. Tok sikringen på Komfyr/komf. Stille nå etter 3 timer… kan vel bare la den være av til jeg får handlet nytt batteri imorgen?
  4. Prøver litt forskjellig her, skal se hva som funker
  5. Lyden kommer fra over vifta. Ingenting har vært på, ingenting er varmt, ringer ikke noen annen plass enn kjøkkenet, knapper er trykket på. Løfter jeg komfyrvakten 2cm vekk fra magneten så piper den og blir rød.
  6. Har trykket på knappen. Komfyren og platene har ikke vært på på 24 timer
  7. Alt er av. Ingenting i leiligheten er på.
  8. Det jeg og tenker. Men vis du leser over så har jeg ett spørsmål om jeg kan fjerne batteri uten at helvete slår løs 😅
  9. Vel lyden er rett over vifta ish. Og eierene over er hjemme. Virker som det ringer i taket liksom, skjønner ikke. Og er sikker på at jeg ikke får gjort noe men eieren over har ikke gjort noe heller. Beklager for ett kaos tema men mister det helt her.
  10. Har ett problem med at jeg ikke har komfyrvakt «boksen» hos meg. Men er det mulig å ta den lille komfyrvakten av og fjerne batteriet uten at alarm slår ut og lager problemer etterpå?
  11. Ja som sagt så prøvde jeg å fjerne den men begynte å lyse rødt. Vil gjerne ta ut batteri vis det går men er redd den slår ut alarmen hos naboen med engang. (Den er koblet med den også pga samme bygg)
  12. Komfyr på kjøkkenet. Om det er komfyrvakten så prøvde jeg å løfte den av magneten, men begynte å lyse rødt med en gang så jeg satt den på plass igjen. Vil helst ikke at alarmen skal gå igjen
  13. Ja jeg har en liten grå komfyrvakt men har trykket på den. Er noe inni over vifta virker det som, men er en elektrisk lyd. Er høyt nok til at det irriterer. Skjer cirka hvert 60sekund, vifte merket er electrolux. Vil helst ikke forstyrre han jeg leier av med tanke på at han er langt av gårde. Fant ikke noen annen kategori for dette så håper jeg finner riktig hjelp her.
  14. Hører en type ringe lyd hvert 1-2 minutt og det er ingenting jeg kan trykke på eller ta ut for å stoppe dette. Dette er i stuen/kjøkkenet over viften ved ovnen. Høres ut som om det er i min leilighet men jeg eier ingenting som lager den lyden.
×
×
  • Opprett ny...