Gå til innhold

fuckdeg

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

fuckdeg sine prestasjoner

40

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nå syns jeg du heller mot "kan ikke skylde på politikere i vårt demokrati for at de har blitt korrupte av kapitalisme vettu"
  2. Demokratiet har jo latt seg korruptere av kapitalisme så de føles ganske så sammensveisa i dag.
  3. Så hvem er det da som ser til at de store firmaene kommer unna med sine uretter? Hvem er det som ser til at kolonimaktene får holde på med sine menneskerettsovertramp? Hvem er det som ser til å beholde "status quo'n" og holde sauer som deg i sjakk? hvem er ikke det om ikke en elite bak alt? Jeg sier ikke det er EN elite, men MANGE. Mange grupper med eliter som alle beskytter hverandre. Exxon. Statoil. Diamantminer og hele jævla afrika. Midtøsten. Søramerika. Alt er utnyttelse og menneskerettsovertramp, alt i kapitalismens ånde.
  4. Demokrati er fint det, i teori. Men i denne verden, styrt av eliten, Storbritannias erobringer osv, nei det finnes inget demokrati. Det finnes en elite, som har byggd opp vårt søpplesamfunn for å holde saueflokken (slavearbeidere) i sjakk. Gaddafi ble drept av CIA fordi han ville si fuck you til usa og dollaren. Alt er korrupt. Det finnes inget "demokrati". Vi har ett LOBBYkrati blandet med oligarki som er kledd i demokratiskt skalkeskjul.
  5. Leverer man et dårligere/mindre intresangt produkt enn noen andre ja da blir det vel sånn da. "Hadde jeg bare valgt rett tall i lotto hadde jeg vært rik!" Hva med å heller lage noe fantastisk bra? Neida såatte...
  6. Her ville jeg lyttet til magefølelsen, alle utsettelser etc er jo gode tegn til at de forsøker å svindle deg. Spesielt med tanke på de "grunnløse" anklagelsene da du trodde avtale og alt var i boks. De forsøker å guilttrippe deg, og gaslighte deg til å tro DU er problemet. Be de dra til helvette fortere enn kvikkt!
  7. Her lyser det gjennom hastverk latmans kjøp "vi sjekka ikke" og alt bare raser. 12 EIERE HALLO. Dere har kjøpt katta i sekken også sutrer man en spleis på det for at man har kjøpt katta i sekken! Null sympati, ta banklån for faen.
  8. Fabriksny? 200k? 15-16år gammel bil? lol? Bare fordi man har hastverk og kjøper med feil så er det fortsatt DIN feil.
  9. Desverre er det slik at tinder er gjort nå for å suge penger ut av menn, for å få sex med kvinner. Sex selger. Så de gjør altså alt de kan for å hindre deg som mannlig tinderbruker å få en bra match, aktivt hele tiden. Når du betaler så slipper de litt opp på "sløret" og viser din profil til en viss prosent eller del utav profiler som algorytmen mener du kan passe med. Tinder er bokstavelig diskriminering av menn, for å få betalt for å diskriminere LITT mindre.
  10. En løsning hadde vært at de fittetrynene som oppfører deg sånn ble muta PERMAMENT. De kan spille jada, mem de kan ikke VC eller chatte mer. Fullstendig blokk. Fullstendig uakseptabel oppførsel.
  11. Altså. Du sitter der og påstår at en dritt ikke er en dritt? en spade ER IKKE EN SPADE? Trodde en spade var en spade jeg, i Norge. Jeg gir opp. Forbanna sau.
  12. Jeg har markert ut litt for deg siden jeg ikke vet hvor jeg kan mate deg med teskje. Sånn, nå skjønner du kanskje greia. De passer såklart på hverandre disse korrupsjonsrepresentantene så ingen blir tatt på ordentlig. En liten klask på labben iblandt bare. Også tar vi ett rykende ferskt lite svin: https://e24.no/privatoekonomi/i/5BgmeK/sindre-finnes-drev-lobbyvirksomhet-mot-stortinget NÆMMEN! Selveste statsministeren er visst korrupt OGSÅ gitt! (i proxy fra Finnes ifra 2013!!) Det er ikke noe vits å stemme på noen. De er samme søppla alle sammen. Du spør om normale folk som er kastet under bussen. Vi har lav lønn, høy skatt og ikke en dritt igjen etter man har betalt bolig og bil, år etter år etter år. Mens eliten som bedriver lobbyvirksomhet klarer seg jo selvfølgelig fiiiiint de? "Dæ bæjja å INVISTERE meijr" spydde Erna for en stund tilbake, såklart med et lita lurt øye til den korrumperte møkkagubben sin. Men folket breker og gaper over.
  13. Kameraderi og store mørketall. Og naivitet såklart blandt sauene her til lands.
  14. https://www.nkrf.no/nyheter/2023/05/01/korrupsjon-i-kommunene---eksempler-fra-de-siste-10-aarene https://tjen-folket.no/index.php/2021/04/01/mange-korrupte-politikere-i-norge/ https://www.nettavisen.no/okonomi/det-er-ikke-tvil-om-at-korrupsjon-er-et-alvorlig-problem-i-norske-kommuner/s/12-95-3423825651 Fin liten samling: static1.squarespace.com/static/6336b296b65a960446be756c/t/6364e69406a274603f23a4a4/1667557014763/Domssamling2022.pdf https://www.nrk.no/norge/korrupsjonsalarm-i-kommune-norge-1.10847100 Igjen. Korrpute politikere over hele landet som skor både seg og sine rike kompiser og venninder.
×
×
  • Opprett ny...