Gå til innhold

Jarlspåtaket

Medlemmer
  • Innlegg

    0
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Jarlspåtaket sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg husker en fortelling som vi hadde i skolen for lenge siden, også var jeg sykt deprimert da så tilgi meg for at jeg ikke husker det der og da. Kan si at det ikke var Albertine fortellingen. Som går mer ut på Temperance Movement i USA og verden "eller tror det hadde noe med det". Uansett, jeg mener at folk blir sløve av at de synes å gå på dumme youtube videoer eller drive med slikt 24 timer i døgnet er mer nyttig enn å gjøre noe som har verdi. Er liksom det jeg synes er teit, det er liksom blitt sett på som attraktiv å minske IQ på folk.
  2. Når jeg husker mer. Så var det en dame som drev med flere menn bare, altså cuckold opplegg kan man si, og en prest som skulle hjelpe henne. Så spurte dama om han kunne bli med. Bare for å kødde med presten. Uansett dette blir sett på som moralskt ok er litt av mitt problem. At folk blir terminally online, dumme, sløve. Er god grunn at mange som ikke går på skole er avhengig av slikt ræl, det er det man kalles for Terminally Online folk Er et liksom liberalt syn på verden at alt er greit, alt er lovt hovedsaklig. Men husker egentlig ikke hva den het, husker bare at vi hadde lærestoff om det som var sykt teit.
  3. Nei. Fordi jeg fikk alltid lærebøker om hvor lykkelige prostituerte er som er seg selv og prester er pripne og kjedelige. Sånn jeg ble lært på videregående. Men tror det er bedre å gråte over å bli overarbeidet enn å leve i et høl og gråte der (Hvis noen hele tatt har sett filmen "Requiem for a Dream" og slikt), hvis jeg skulle hatt valg her. En bil, en familie og et liv som har verdi. Tull er greit i helger og ferier men ville aldri vært så terminally online at jeg gir opp alt for at Toleranse brigaden skal si hva som er greit eller ikke. Dessuten er de ikke engang tolerante, de er bare tankies og en bløff Men dette er en bra parodi
  4. Det å gifte seg er et mål for folk som liker andre Ser ikke hva BDSM og flerkoneri har noe med et normalt samfunn å gjøre. Føles bare ut på primitivt nivå på tilbakestående folk med lav IQ og slikt. Og incel bevegelsen var laget av en feminist så begge er like dane der, som sangen "Two tribes" av "Frankie goes to Hollywood" sier. Og jeg har vært gjennom slikt degenerert samfunn så det nytter ikke å bruke den på meg. Uansett problemet ligger med Terminally Online folk som ikke går på skole, som ikke vil lære seg en ferdighet men som er dovendyr hverdag. Å være dum i helger og ferier er sunt, men hverdag er mentalt lav IQ mål bare. Noe som ateister i USA sikkert elsker fordi de ser ut som bomser i det landet med to parti systemet. Uansett hva tenker du?
×
×
  • Opprett ny...