Gå til innhold

AleneIbyen

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

AleneIbyen sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. jeg trenger plass for en bil men synes at det koster alt for mye for en liten by.
  2. Jeg har signert et tilbud for kjøp av en ny selveie leilighet direkte fra utbygger. Selve kjøpe kontrakten er ikke signert ennå. Jeg fikk tilsendt en del dokumentasjon fra megler i dag hvor det står at garasjeplassen i underetasjen leies av utbygger. Informajsonen stå i prospektet men det var ingenting om hva var mnd pris. Nå leser jeg at det må betales med 1 650,- per mnd og vi snakker ikke om Oslo. Det er en liten by i Viken. Jeg var ikke informert at det er så mye som må betales per mnd. Har jeg rett til å trekke meg fra kjøpet? Det er tilbud som er signert men ikke kontrakt. Veldig fornøyd med leiliegheten men synes 1 650,- per mnd er ganske mye.
  3. Jeg har aldri vært på visninger tidligere og trenger råd fra dere som har en bedre erfaring. Jeg skal på en visning av en leilighet som jeg har lyst til å kjøpe. Siden den er helt ny, selges leiligheten til en fast pris. Bygget var ferdig i 2022. 80% av leiligheter er solgt og folk flyttet inn. Hva er det lurt å spørre selger/utbygger? Hva skal jeg se etter/sjekke på visningen? Tusen takk for alle råd og svar
  4. Det skal måkes ganske lite. Området mellom hovedvei og garasje.
  5. Hei. Hvem som vet hva er snøbrøyting priser i år på Østlandet? Fikk tilbud for 7500 for abonnementet på 15 ganger. Synes det er veldig høyt i år.
  6. takk til alle for råd. fant en leilighet jeg liker. tenkte å kjøpe først. spørsmål var egentlig mer om hva er lurt og gjøre - bruke mellomfinansiering eller ta lån. men lån trenger man ikke å stresse med å selge. kunne vente noen mnd til situasjon blir bedre. hvis jeg nedbetaler lån først, kan jeg bruke mellomfinansiering? tenker at mellomfinansiering brukes mellom 2 lån mer.
  7. Jeg trenger råd om hva er best å gjøre i min situasjon: Jeg har et boliglån på circa 2 mil. Fikk arv i sommer på rundt 4 mil. Eier enebolig med verdi på rundt 4,5 mil. Jeg tenkte å selge huset og kjøpe en lelilighet på rundt 6,5 mil. Hva er lurt å gjøre her: mellomfinansiering uten nedbetaling av første huslån? (tenkte at det blir mellomfinansiering hvis jeg nedbetaler lånet først) Nedbetale huslånet helt og ta nytt lån for kjøp av leilighet? Er det andre muligheter som er kanskje bedre?
×
×
  • Opprett ny...