Gå til innhold

BicMedium

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

BicMedium sine prestasjoner

17

Nettsamfunnsomdømme

  1. Finner ikke noen opplysninger om det noe sted og tenker at her er det sikkert noen som vet.
  2. Covidhoste Hva tenker du på når jeg sier frisørlærling?
  3. N-4KO har med seg bruskasser på havna og samler opp alle brusene og blir litt smårik av det.
  4. Han hadde ikke suksess på damefronten denne gangen heller, fant en klut og tørket av bamsen. Finnbiff Eyeliner Avlsokse
  5. Det har jeg. Har du leid en diger enebolig med diger frukthage og kjent at du var nær himmelen?
  6. Helt sikker på at du må ta med deg kroppsdelen til din lege og få en skikkelig uttalelse der, for ingen på forumet kan uttale seg i ditt tilfelle. Bestill time og finn ut av det.
  7. Banner Entern for at man kanskje må halle det hippy istedenfor?
  8. Så forskjellige er vi mennesker anlagt. Jeg selv hadde skaffet meg småplanter i flertall og integrert dem i min hage (om jeg hadde hatt en), for de gule, flotte blomstene er selve symbolet på vår og at man klorer seg fast og skaffer seg et liv der en kan, uansett hvor vanskelig det er. Jeg er veldig glad i dem. Lykke til med ditt prosjekt, uansett om det er motsatt.
  9. Jeg som nabo hadde ikke satt pris på at min eiendom også hadde blitt kartlagt og evt. hadde blitt lagt ut med nærbilder av mitt privatliv. Bare nevner det, så vær meget høflig i forhold til å zumme rundt og ta deg til rette. Selv om det er godt ment.
  10. Hvordan hadde vi selv likt å måtte ha bjelle rundt ørene i det hele tatt? Jeg tror det er en plagsom oppfinnelse for dem, men de har ikke noe annet valg enn å gjøre det eieren befaler. Har tenkt mange triste tanker når jeg ser en flokk med kuer, sauer og mange hadde stor bjelle med høy, dyp lyd. Jeg hadde blitt sprø av det. Eller sprøere.
  11. Hvis en blir besøksvenn el.l, jeg vil anbefale alle å ikke putte alle gamle mennesker i en skuff og bare kalle dem for gamle folk, for de er fremdeles seg selv som de alltid har vært. De er like forskjellige, har tanker, opplevelser og bagasje som er forskjellig, tenker på livet og alderdommen forskjellig, liker seg eller liker seg ikke i livets høst. Bli kjent med hver enkelt og behandle folk som den de er inni seg, ikke bedøm på utseendet. Bare som en liten strøtanke etter å ha lest om "en gjeng gamle". Er vi heldige, så blir vi kanskje gamle en dag vi også og da er vi akkurat som vi er i dag, men vi har vært det mye lenge enn i dag. Spør hva hver enkelt liker, vil ha, liker ikke og begynn bekjentskapet med å bli kjent med virkeligheten.
  12. Aldri Kjenner du til folk som regelmessig får blackout, men fortsetter å drikke som om det gjaldt livet hver gang uansett?
×
×
  • Opprett ny...