Gå til innhold

GunnarMap

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

GunnarMap sine prestasjoner

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Alle arbeidsgivere bør invitere på gratis julebord, eller gi alle muliheten til å komme på det de som vil. Ikke alle liker julebord, husk det. Men for de som vil skal det i hvert fall være gratis mat og noe drikke til. For de som ikke liker julebord kan man finne på andre løsninger. La dem gjøre noe annet de liker, som å gå ut å spise en god lunsj eller hva som helst.
  2. Hehe, ja men kun hvis du skal hjem tidlig. Passer ikke om du skal hjem etter at siste båten har gått. Har ryggproblemer, kan ikke sitte på bussen, får vondt i korsryggen etter 1 minutt, så det er ikke et alternativ. Båten er bra, men altfor mange politiker har en bilfientlig holdning og gjøre det vanskelig å komme inn i byen holdning. Det medvirker aktivt til sentrumsdød, sånn er det.
  3. Altså MDG vil ha parkeringsgebyr ved Lagunen!? For å liksom gjøre det rimeligere å kjøre inn til byen? De er ikke kloke de MDG folkene. Hvis de vil ha liv i bysentrum må de sette ned bompenger, bygge flere parkeringsplasser og gjøre parkeringen rimeligere. Altså hvis du kjører inn fra Askøy må du betale bompenger både frem og tilbake, i tillegg må du parkere bilen i et svinedyrt garasjeannlegg der man får klaustrofobi. Innen jeg har kommet på byen må jeg ut med 2-300 kroner pluss 100 kr bensin. Bare for å komme inn i byen. Det sier vel seg selv at man ikke gidder å kjøre inn i Bergen Sentrum hvis man ikke må. Så lurer de på hvorfor butikkene går dårlig i sentrum. Man trenger ikke å være Einstein for å se at dette er helt selfforskylt av udugelige politikere.
  4. Hvorfor Bergen Sentrum dør ut? Det er selvsagt fordi der er for vanskelig å kjøre bil inn til byen. Hva tror dere liksom? At barnefamilier skal gidde å kjøre inn i byen når det er umulig å parkere bilen? Butikksdøden er et resultat av bilfientlige politikere. Wake up!
×
×
  • Opprett ny...