Gå til innhold

ikkepost

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ikkepost

  1. Å nå går man bort fra tematikken vedr. dagens situasjon i konflikten. 2006 er snart 20 år siden. Dagens situasjon er at Hamas har på bekostning av sin "befolkning" begått en utilgivelig terrorhandling som resulterer i et motsvar Israel ikke kan "snu kinnet til", i fare for at naboer fortsetter samme eller lik handling.
  2. Dette angrepet, og spesielt mot festivalen er helt hinsides å påstå at dagens palestinerne ville støttet, selv med din kilde. Et slikt angrep på festivalen er hårreisende selv for palestinerne. Bakgrunnen for min påstand er at de godt vet hva konsekvensen nå blir - både før og etter terrorangrepet.
  3. Jeg har i alle år holdt med palestinerne, og gjør det fortsatt. Men det du skriver her er helt sjokkerende. Vi har alltid vært i mot måten Israel har ført sin politikk, men å rettferdiggjøre et angrep mot en festival med mange unge (og eldre for den sak) ville man aldri støttet eller forsvart. Er du kjøpt og betalt av de store våpenselskapene?
  4. Jeg er venstreorientert, og også stått i demonstrasjoner til fordel for palestinerne. Mediene og spesielt Norge har kjempet for Palestina sin sak. Dette er udiskutabel - Norge anser fortsatt ikke HAMAS som terrorister. Denne terroraksjoner man nå ser mot sivile i Israel er forkastelig, og skulle ikke skjedd. Dette er ikke en situasjon palestinerne ønsket, men presset over hodene deres av HAMAS. Palestinsk befolkning vet meget godt konsekvensene av en slik terroraksjon. At du og flere venstreorienterte indirekte støtter et slik avskyelig terrorangrep forverrer den palestinske situasjonen. De fleste palestinerne ville aldri støtte et angrep mot en festival med mange unge unge mennesker. Der sagt, i alle fall ikke en festival med deltagere fra flere nasjoner, da man risikerer mindre sympati fra verden. Beklager, men du med flere gjør alt værre, vi vet hva Israel vil gjøre nå, men med støtte fra verdenssamfunnet. Det sagt, Israel har gjort mye faenskap, men nå med støtte, pga. dette horrible terrorangrepet.
×
×
  • Opprett ny...