Gå til innhold

kimmernman

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kimmernman

  1. et lite tips... jeg fant heller ingen disk da jeg hadde stappet min på plass... prøv kontrollpanel, administrative verktøy, computer managerment, og så disk managerment i kolonnen til venstre, snus litt rund og så kommer du inn på en idiotsikker sti til å mekke den ye disken på plass i systemet (tor d funker for meg, den holder på å formatere at the very moment)

    Hørtest egentlig altfor dumt ut....men funka faktisk...takker.. :D

     

    Edit: skrivefeil :realmad:

     

    forresten...gode råd til korleis partisjonere disken? den ville ikkje la seg partisjonere i partition magic..gudane må vite koffor.. :ermm:

     

    edit: og svaret låg i at disken var dynamisk...måtte convertere til basic.. var visst 2000 versjonen som skulle vere dynamisk...

    håper jeg kunne være til hjelp... skal kunne gå å dele opp disken i partisjoner der også... høyreklikk på det volumet du ville dele opp... snus rundt litt til... og dere datagenier klarer sikkert det helt fint :thumbup:

  2. et lite tips... jeg fant heller ingen disk da jeg hadde stappet min på plass... prøv kontrollpanel, administrative verktøy, computer managerment, og så disk managerment i kolonnen til venstre, snus litt rund og så kommer du inn på en idiotsikker sti til å mekke den ye disken på plass i systemet (tor d funker for meg, den holder på å formatere at the very moment)

×
×
  • Opprett ny...