Gå til innhold

entotrefirefem6

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

entotrefirefem6 sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Skjønner ikke hvordan folk vil vandalisere noens kjøretøy. Legger ved bildet av at sykkelen min ligger nede ved parkeringsplassen. En kan jo skimte sykkelen helt til høyre i bildet.
  2. Har ingen måte å bevise dette på da dette kun er hva jeg har observert. Har ingen vitner🤔
  3. Kom to mc-karer som jobbet på verksted, så snille som de var hjalp de meg med en litt grundigere inspeksjon av sykkelen. Sykkelen har som fryktet blitt tuklet med da vi har lagt merke til flere feil og fingermerker på speilet som ble vridd om som kan bevises i at jeg faktisk tok et bilde av sykkelen før velten, og diverse bilder i etterkant av velten. Den må på verksted, såpass ødelagt var makkverket.
  4. Det skjønner jeg, men jeg undret fordi det ikke er jeg som har voldt noen form for skade, ønsker jo å tvile på både menneske eller naturkrefter. Lurer på hvordan ansvarsforsikring fungerer da.
  5. Mulig det altså. Har heldigvis avtale om å levere sykkelen inn på verkstedet til onkelen min.
  6. Jeg Tenker også det? Lurer bare på om jeg får dekket dette via forsikring. Vi fikk ikke noe særlig godt svar hos forsikringsselskapet.
  7. Vindkast ble målt opp i 26m/s? Kan ikke spnt jeg, bare at jeg nå må kjøpe nye kåper. Kan nok bytte kåpene selv men jeg må nesten demontere sykkelen og ta en innvendig sjekk da? Planer om å kjøre 2 min i morgen ettermiddag..
  8. Kjørte hjem, det ryker fra potta noe voldsomt, men har ingen tegn til oljelekkasje utenfor sykkelen, kikket på peilepinnen og oljenivået så forsåvidt greit ut, men jeg lot sykkelen stå i 1 time. Kjørte på jobb og potta begynte å ryke igjen, ser også ut som det kommer olje ut av potta
  9. Er ikke lov på skolens område, dessverre. Snakket med rektor da dette var elever ved en undomsskole som filmet opplegget.
  10. Jepp, men er usikker på det fordi jeg har ansvarsforsikring men det dekker jo i hovedsaken skade på andres kjøretøy osv?
  11. Tenker jeg også, i og med at det luktet olje, tenker jeg at olja kan ha rent ned i eksospotta, men har ingentegn til oljelekkasje.
  12. Var også min mistanke, men jeg ønsker ikke å legge skylden på noen. Bare det at venstre speil var vridd 180 grader når sykkelen falt mot høyre som gjorde at jeg ble mistenksom.
  13. Hei. Er 16 år gammel jente som fikk lett mc lappen for ca 1mnd siden. I dag fant noen venner av meg sykkelen min veltet. Noen filma det å la det ut på sosiale medier, men de gjorde ingenting. Estimert at sykkelen min lå nede i ca 50 minutter. Kickstanden var sparket opp og sykkelen var veltet motsatt side altså på høyre side. Har yzf r125. To kåper er sprukket helt opp, og eksospotta ryker voldsomt og det kommer væske ut. Mistenker jo kjølevæskelekkasje. Det blåste noe voldsomt idag, men kun min sykkel som var veltet. Sto på tidspunktet ca 16-17 andre lettsykler fordelt på parkeringsplassene til høyre eller venstre og kanskje 10 mopeder, men kun min som veltet. Speilet på vendstre side var også helt vridd om, som er derfor jeg synes det er rart siden den veltet mot høyre. Uansett, jeg tørr ikke å kjøre nå som potta bokstavelig talt ryker og lekker, og jeg er ikke særlig god teknisk med sykkelen min, jeg fikk aldri mulighet til å bruke den selv hjemme da jeg måtte kjøre opp i by 2t unna der jeg bor. Er det noen som vet hva jeg skal gjøre? Tips til hva forsikring dekker osv
×
×
  • Opprett ny...