Gå til innhold

Henke1

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Henke1 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Du er nok nær det punktet nå hvor smertene ved ereksjon vil avta og forsvinne helt. Spesielt uke 2 syntes jeg var fryktelig vondt med nattlige ereksjoner. Plutselig en natt var smertene borte😀 4 uker siden jeg ble operert og fortsatt faller de siste 3-4 sting ut og etter ereksjon på natten merker man når man går i dusjen på morgenen at der hvor de siste sting har falt ut så dannes det skorper og blir en "glippe". Disse har dog begynt å gro sammen rundt omkring. Stingene på penishodet ifbm strengen falt først av hos meg og det var første stedet som ble noenlunde i orden. Antar stingene nedenfor og rundt penishodet ble sydd endel dypere og derav trenger lenger tid. Antar dette er normalt, synes dog det har tatt relativt lang tid å heles dette og fatter ikke når jeg leser gjennom kommentarene her hvordan endel andre omtrent følte seg "normale" igjen etter en uke eller to. Men, vi er vel forskjellige. Selv om det går rette veien og mye bedre nå så føles det fortsatt ubehag med penis i trusen, tenker det vil ta ganske lang tid før det føles ok. Fortsatt legger jeg et tynt kompress i trusen som penis trykker mot, smører også på vaselin fortsatt på enkelte områder hvor skorpene er. For min del tipper jeg og håper det meste har ordnet den neste uken.
  2. Dag 13 idag etter full omskjæring. Må vel innrømme at jeg synes helingen har gått tregt, vært endel smerter første uken hvorpå det gradvis forsvinner. Ereksjon fra natt 5 og utover har vært innimellom svært smertefullt, spesielt de første nettene. Smertene rundt dette avtok heldigvis etterhvert selvsagt og ikke lenger et problem. Bruker fortsatt noe bandasje rett over stingene da alt fortsatt ikke har grodd helt igjen enda. Lite kjent med hvordan operasjonssår skal se ut, men har ikke blødd siste uken så antar med det at helingsprosessen på oppgitte 2-4 uker er i rute. Noe gult puss har det vært, smørt med litt bacimycin i tillegg til hvit vaselin så det ser også ut til å være mindre nå. Jeg synes det kjipeste med dette inngrepet er at det ikke er noen som helst oppfølging eller etterkontroll, hvertfall har ikke jeg fått det. Så har bestilt en legetime imorgen egentlig bare for å forhøre meg om alt ser greit ut. Håpet nå er at tross smerte, bandasjer og faenskap i noen uker skal gå over gradvis til en bedre hverdag og et enklere sexliv.
  3. Veldig informativ og opplysende denne tråden. Jeg måtte fjerne hele forhuden på torsdag, dette ble gjort hos Aleris. Penis ble pakket inn da jeg reiste derfra og da jeg kom hjem var trusa og joggebuksen "full" i blod. Endte derfor opp på legevakten slik at de fikk stoppet blødningen, viste seg at det var et sting som ikke var strammet til godt nok. De gjorde rent og satte på ny bandasje. Den ble skiftet igjen igår kveld på legevakten da jeg ikke selv ønsket å røske i dette da jeg fryktet jeg kunne starte ny blødning der hvor det hadde vært. Det jeg lurer på er om hvor lenge kan jeg ha på bandasjen som de la på igår kveld før jeg selv må finne en kopp med lunkent vann og fjerne den(tenker da på om det kan gå betennelse i dette om det sitter på for lenge)?
×
×
  • Opprett ny...