Gå til innhold

sporgesmaal

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

sporgesmaal sine prestasjoner

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Preferanser kommer i alle former og fasonger, hvis du har vært på nett og konkludert med at menn ikke liker store pupper så har du ikke vært på riktig sted av internett. Du kan ikke ta en måling av atlanterhavet med en teskje og konkludere med at det ikke finnes fisk der. Hva menn og definitivt menn på internett måtte mene burde du gi oppriktig beng i. Alt etter hvilke preferanser du har rundt forhold så trenger du bare at en mann synes du er perfekt. Både d e og f er topp i min bok, er helt andre ting som bestemmer om jeg blir værende med noen. IE personlighet og kjemi, kropp er blikkfang og første tiltrekkelse.
  2. Hvis du tror en lege tjener 1 mill+ rett ut av skolebenken så bor du på en annen planet enn resten av Norge. Allmennlege er forøvrig en spesialisering i etterkant av 6 års studie, de fleste fastleger er dette.
  3. "The war to end all wars" var første verdenskrig. Det gikk jo ikke akkurat så veldig bra, skjer ikke neste gang heller.
  4. Splitt opp faget til to studieløp fra start slik at man kan utdanne de etter evne eller flytt alt det 'vanskelige' til etterutdanning. Tredje løsning er å utdanne flere hjelpepleiere slik at flere sykepleiere slipper å ta seg av stell. Tror folk flest har et snevert bilde av hvor skoen faktisk trykker for en sykepleier og hvilket arbeid som faktisk utføres.
  5. Barberhøvel er lov. Alt med oppladbare batteri skal i handbagasje. Batteri kan ikke ha større kapasitet enn 100wh, må være merket. Alt dette står på avinor sine sider. https://avinor.no/flyplass/praktisk-informasjon/planlegg-reisen/bagasjeregler/skarpt-eller-spisst
  6. Hei, Har lest meg frem til at jeg kan innføre legemidler såfremt det er for under 30 dagers bruk, hvis jeg da ankommer gardermoen med legemiddelet på resept fra utenlandsk lege; er dette noe tollen og dermed politiet kan ta meg for? Legemiddelet faller inn under kategorien dopingmiddel. Skal jeg gå på rødt eller grønt? Før dere kaster meg av brua vil jeg bare nevne at dette er til min bedre halvdel som ikke får reist ut av landet for å hente resepten sin selv da hun venter fra svar fra UD og ikke har fastlege, legevakta løfter ikke en finger da det ikke er umiddelbar fare for liv og helse.
×
×
  • Opprett ny...