Gå til innhold

stian 76

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

stian 76 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg prøvde forskjellige ting der også, og satt den på den "vanlige " der jeg pleier å ha den . Men når jeg tar "mic test" på nettet , så burde jo den funke ? Jeg synes det er veldig rart . Mulig jeg må ta å demontere litt i morgen , og sjekke om det virkelig står riktig ledning på riktig plass. Det KAN IKKE være noe annet feil enn det kanskje? Men han sa at det er riktig plassert . ALLE kan gjøre feil har jeg også hørt før Tusen takk for svar forresten . Det er veldig kjipt uten mic merker jeg , da jeg egentlig skulle gamet i kveld.
  2. Ja , og de er riktig koblet til sier han som har gjort det Han har har holdt på med pc i mange år , og når ikke han skjønner problemet så må jeg prøve forumet her
  3. Hei , jeg har problem med mitt trådløse headsett. Etter bytte av tower , så fungerer ikke min mikrofon lenger. Vet ikke om det har noe og si , men kameraten min testet sitt headsett på mitt nye tower og det funket fint . Han har usb og jeg bruker phono plugger . Når jeg kjører test på mic test , så får jeg bare skurring fra mikrofonen.
×
×
  • Opprett ny...