Gå til innhold

Investigator223

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Investigator223 sine prestasjoner

33

Nettsamfunnsomdømme

  1. Her er noen argumenter for hvorfor er tinder skadelig for kvinner: Overfladiskhet og Fysisk Fokus: Tinder legger stor vekt på fysiske utseende gjennom bilder, noe som kan føre til overfladiske interaksjoner og relasjoner basert mer på fysisk tiltrekning enn emosjonell og intellektuell tilkobling. Rask Konsumering: Swiping-kulturen fremmer en "konsumer og kast"-mentalitet, hvor individer kan bli sett på som utskiftbare, og dette kan hindre dypere forbindelser og respekt mellom kjønnene. Uforpliktende Holdning: Tinder er kjent for å fremme kortsiktige og uforpliktende relasjoner, noe som kan føre til en generell mangel på engasjement og seriøsitet i interaksjoner mellom kvinner og menn. Kommunikasjonsbarrierer: Kommunikasjonen på appen kan ofte være overfladisk og uformell, noe som kan hindre utviklingen av meningsfulle samtaler og forståelse mellom partene. Forventningspress: Appen kan skape urealistiske forventninger til romantiske partnere og relasjoner, noe som kan føre til skuffelse, misforståelser og konflikter mellom kvinner og menn. Teknologisk Avstand: Overreliance på teknologi kan føre til en mangel på personlig og emosjonell tilkobling, og kan hindre utviklingen av naturlige og organiske relasjoner mellom individer.
  2. Tinder er neppe skadelig bare for menn. Kvinner blir overøst med komplimanger og likes og tilbud.
  3. Løgnhalsene i Hamas får slippe unna med "bombemassakren av et sykehus" som har trigget massedemonstrasjoner verden over. Hvor er "faktisk.no" nå?
  4. Jeg kjenner personlig folk som heldigvis ikke enda har lemlestet seg selv, men som går på kraftige medisiner med alvorlige bivirkninger for å framstå som et annet kjønn. Dette er to søsken. Gutten vil bli jente og jenta vil være gutt. Hva er sjansen for å to "feilkjønnede" er søsken? Astronomisk liten! Jeg kommer ihvertfall til å fortsette å fraråde begge to til å skjære seg opp. Dette sykelige fokuset på transkjønnethet er forøvrig noe de også hadde rett før romerrikets fall. Det ser ikke bra ut for den vestlige sivilisasjon. 1,5 barn per kvinne nå. Blant etnisk norske er det vel 1,1 barn per kvinne.
  5. Det å kunne velge pronomen "Dem/De" er en del av normaliseringen av kjønnslemlestelse ja. Jeg tenker ikke å dø på denne haugen, men jeg tenker at det å si fra at noe er galskap på et digitalt forum er innafor det minste jeg kan gjøre.
  6. Med glede. Bare litt om meg selv først for å forklare bakgrunnen for meningene mine: Jeg er "kjerringa mot strømmen". På 90 tallet var homo det værste du kunne si der jeg vokste opp. Jeg stod på homofiles rettigheter da og fikk mye personlig pepper for det. Hadde du en offentlig mening om å være for homofili, kunne du få problemer med jobben. Jeg ville gjort det samme igjen. De samme som mobbet homofile og deres støttespillere til døde på 90 tallet er de som i dag mobber og kansellerer de som stiller spørsmål rundt glorifiseringen av transkjønnethet. Problemet er at menneskeheten trenger sauer, som bare følger flokken, slike som deg, som ikke evner å stille spørsmål når lederene sier "hopp". Virkelig transkjønnethet er utrolig skjeldent. Noen er født i feil kropp, men det er promiller det er snakk om. Overdrevent fokus på dette vil føre til at påvirkelige barn og unge voksne kjønnslemlestes. Ved å kansellere denne modden, så bidrar modmiljøet til disse kriminelle handligene.
  7. Hadde ikke dette vært en del av et større samfunnsproblem så hadde jeg ikke brydd meg om denne modden ble fjernet. Jeg er mot kjønnslemlesting enten den er begrunnet i islam eller i #koko-wokisme. Koko-wokismens kjønnslemlestelse er dessuten enda mer skadelig og vil føre til livslang avhengighet av medisiner og sterilitet. Aleksander Linkowski angrer seg på å ha blitt sterilisert og har gått tilbake til å framstå som en mann. Han får ikke komme til i den offentlige debatten og blir angrepet av koko-wokere som "transfob".
  8. Det enorme fokuset på "intetkjønn" de siste par åra er kriminelt! Unger og til og med barn med narsisistiske foreldre blir sterilisert eller kjønnslemlestet eller går på sterkt helseskadelige medisiner. Hva med å heller fokusere på å akseptere kroppen slik den er? Det er ikke noe sykt i å være feminin mann, eller maskulin dame, det som derimot er sykt er kjønnslemlestelse.
  9. Prigozhin ble etter opprøret filmet med ekstra finger. (Han manglet en finger). Han har derfor høyst sannsynlig en dobbeltgjenger, på samme måte som Putin har minst 2 dobbeltgjengere som viser seg i det offentlige rom. Det er mulig at Prigozhin har vært død lenge og at dette kun var for å få det til å passe inn i narrativet. Uansett, så er 3 minutter fra krasj til at det kom i Russiske medier så kort tid at dette er en beskjed til oss og til Russere. Normalt tar det 12-24 timer til flere dager for russiske nyheter når slike ting skjer. Dette er altså et godt planlagt mord, evt "skuespill" for å avslutte narrativet om Prigozhin.
  10. Det er helt utrolig hvor numme folk er til å gi ifra seg rettinghetene til egen eiendom til Kina. Et ultrabrutalt diktatur som har gått bort fra det som har gitt dem økonomisk framgang: Økonomisk liberalisme og et vist mangfold av meninger i ledelsen. Trenden er dessuten mer og mer ren rasisme. I kina er det helt greit å poste at det er riktig å drepe alle svarte mennesker fordi de er svarte, men at lederen ligner på Ole Brumm blir sensurert.
  11. Hvis du overhodet takler turn based så er Baldurs gate 3 et av spilla det kommer til å bli snakket om 20 eller 30 år ifra nå. Verd å få med seg om du takler sjangeren overhodet.
  12. Biler er en av få ting vi fortsatt produserer her i vesten. Moderne biler er utmerkede redskaper for spionasje. Bør vi ikke forby import og salg av kinesiske biler så fort som overhodet mulig?
×
×
  • Opprett ny...