Gå til innhold

hvordanløsesdette

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

hvordanløsesdette sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ikke sikker på produsent, eneste jeg fant om kabelen var det som sto på kjell sin side. Tanken med isoleringen var at det ikke skulle bli "støy" på linjen når den legges ved siden av strømførende kabler. Det er ment som en permanent løsning, men vil ikke veggkontakter medføre at det blir tap av hastighet gjennom kabelen? For jeg tenkte å plugge rj-kontaktene direkte fra ruter/hjemmesentral til en ny ruter på kontoret. Ønsket å få det mest mulig skjult Er veggkontakter en "enklere" løsning å sette opp istedenfor å koble direkte med rj-kontakter?
  2. Det har jeg ikke sjekket opp, prøvde opprinnelig med et annet sett med rj45 kontakter (https://www.kjell.com//no/produkter/nettverk/installasjonsmateriell/kontakter-til-nettverk/ftp-utp/verktoyfri-rj45-kontakt-cat.-6a-ftp-p69347?gclid=CjwKCAjw_uGmBhBREiwAeOfsd1V0GW3pPxQtuAm1KkM7PW9uEmMYk-XTjdHUUwbn-E4VQQtTdyLD0hoCMiUQAvD_BwE) Syntes de var vanskeligere å jobbe med, så byttet til de over Ikke forsøkt med kabel tester enda, men det må jeg nok gjøre
  3. Jeg ønsket å legge kablet nett gjennom huset ved å trekke ledningen gjennom vegger og gulv. Trodde alt var i orden, men det blir ikke internett på tross av det. Dette er delene jeg brukte: kabel https://www.kjell.com/no/produkter/nettverk/nettverkskabler/installasjonskabler/myk-sftp-nettverkskabel-cat.-6-hvit-100-m-p39879 Rj-kontakt https://www.elektroimportoren.no/rj45-universalplugg-kat-6-utp-verktoeyfri/6970846/Product.html Korrugert rør https://www.biltema.no/bygg/elinstallasjoner/installasjonsror/flexror-1620-mm-2000017372 Etter å ha satt alt sammen og plugget det inn fungerer det ikke. Det lyser ikke ut av hverken pc eller ruter når jeg har koblet ledningene inn, PC-en ser ikke ut til å se at ledningen er plugget inn en gang, har både koblet ledningen direkte inn i hjemmesentral og i ruter. Til info har jeg fibernett. Har tilogmed fått en elektriker kompis til å se over det og han kontrollerte at fargene i universalpluggen var riktig, han kunne heller ikke finne ut hva som var galt. Er det noen som kan noe om dette eller har noen forslag?
×
×
  • Opprett ny...