Gå til innhold

richmanx

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

richmanx sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er det sannsynlig at det er et virus i programvaren som er lastet ned fra GitHub, fordi noen har rapportert at de har opplevd slike problemer?
  2. Jeg bare sa det med inspirasjon fra navnet mitt, men jeg tok feil. Jeg har nesten gjenskapt hele nedlastingsprosessen. Takk skal du ha.
  3. Takk for svaret ditt, men jeg trenger en applikasjon eller nettside som lar meg laste ned fra plattformer utenfor YouTube.
  4. Takk, denne nettsiden ser ganske bra ut, det er annonser, men noen få er heller ikke et problem for meg.
  5. Hei! Jeg redigerer videoer for YouTube-kanalen min ved å laste ned og konvertere videoer i MP3- og MP4-formater. Jeg finner ikke en god nettside for nedlasting. Enten er nedlastingen veldig treg, nettsiden er overveldet av annonser, eller det oppstår feil under nedlasting - noen ganger fungerer det ikke i det hele tatt. Spesielt nedlasting av opphavsrettsbeskyttede videoer er veldig vanskelig. Jeg ønsker å laste ned videoer ikke bare fra YouTube, men også fra andre plattformer, og jeg ønsker ikke å håndtere dette separat. Selv om jeg bruker en nedlastingsbehandler, laster den ikke ned alle videoene, og det oppstår feil. Kjenner du til én eller flere pålitelige nettsider som oppfyller alle disse kravene? På forhånd takk!
×
×
  • Opprett ny...