Gå til innhold

Leena

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Leena sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Leena

    To hus tett i tett

    Tusen takk for utfyllende svar 🙏
  2. Leena

    To hus tett i tett

    Takk for svar. Tror det er mer enn 8 m men det er bra jeg vet. Første steg blir vel å be kommunen se på om det lar seg gjøre i det hele tatt. Jeg har hørt fra noen at det kan være mulig å beholde samme bruksnr på begge hus, men at det lages en avtale om "festetomt". Er det noe du har kunnskap om ?
  3. Leena

    To hus tett i tett

    Jepp- det er det som er det enkleste, OG var planen å bli betalt ut av eiendommen. Pga noen uenigheter og trenering av x antall forslag på løsninger har jeg landa på at skal jeg komme meg videre må jeg bare overta ene huset og selge, mens han får gjøre det han vil med det andre huset. Rentestigning satte en stopper for planen om å betale meg ut av eiendommen.
  4. Leena

    To hus tett i tett

    Ikke landgrukseiendom nei, bare en vanlig tomt med 2 hus og dobbel garasje
  5. Leena

    To hus tett i tett

    Er det noen som kan hjelpe meg med hvilke steg jeg må ta/begynne med, eller komme med tips som kan hjelpe på veien mot en løsning. Jeg og min eks kjøpte en «gård» hvor der er 2 hus, og etter samlivsbrudd har vi bodd i hvert vårt hus. Jeg ønsker overta huset jeg nå bor i, men vet ikke helt hvordan gå fram, siden begge hus står på samme gårds/bruksnummer. i hovedsak overta for så å selge huset. (Jeg har bodd i huset i 3 år) Hvis man skal søke kommunen om deling av tomt/ fradeling av huset, hva må jeg evt gjøre i forkant? Tegner man selv opp forslag på tomtegrenser? Er dette en veldig kostbar prosess? Alle tips mottas med takk.
×
×
  • Opprett ny...